NYUGI, NYUGI!

2018-02-25 23:51:21

Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI
Csak semmi izgalom. De a kétharmados Fidesz győzelem eléréséhez változtatni kell az eddigi gyakorlaton. Elég a sorosozásból!

„Csak semmi izgalom. De a kétharmados Fidesz győzelem eléréséhez változtatni kell az eddigi gyakorlaton. Elég a sorosozásból! El kell mondani: ha netán az ellenzék győzne áprilisban, akkor: a migránosk eltartása miatt nem lesz nyugdíj-emelés, nem lehet szó béremelésekről, kevesebb lesz a minimálbér. Az ellenzék bevezeti az ingatlanadót (a panelokra is kiterjed), eltörlik a családtámogatást, és a rezsicsökkentést, visszaállítják a kórházi vizitdíjat, nincs többé ingyen ebéd a kisiskolásoknak. Vissza az ellopott 146 milliárd metrópénzt, nyugdíjemelésre fordítjuk A kormánynak, mint bárhol a világon, látványos tömegtámogatásra van szüksége! A CÖF százmilliókkal rendelkezik, vezetője Csizmadia László ül a pénzen, kirándulásokat szervez Lengyelországba és Brüsszelbe, nem a mi emberünk. Azonnal mondjon le! Ifjú Lomnici úr jó szándékú, de jogászkodása hatástalan.

Gyakorlati politikusnak kell szólni az emberekhez. Vegyék már észre »cöfösék«, meg a kampányolók, hogy a politika utcai megmozdulásokon dől el minden országban, ugyanis a tv világba kürtöli az eseményt. 

Ha gyávák vagyunk, nem érdemlünk hatalomgyakorlást. Elég a panaszkodásból, a nyafogásból, aktív, offenzív politikával kell meggyőzni az embereket: csak reánk számíthatnak. Telik az idő, ébresztő nemzeti jobb!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.