A nemzetes interjúja után kirúgták Urbán Flóriánt

2017-05-18 11:50:32
Három fordulóval a bajnokság vége előtt, váratlanul kirúgták Urbán Flóriánt a Nagykőrös FC csapatától. Mindez aznap történt, amikor Urbán a Magyar Nemzetnek adott interjújában egyebek mellett arról beszélt: NB I-es kispadot ígért neki egy kormánypárti politikus, ha nem lesz jobbikos képviselőjelölt.

Urbán Flóriánnal a keddi Magyar Nemzetben jelent meg interjú, amelyben egyebek mellett arról beszélt: miután kiderült, hogy a Jobbik képviselőjelöltje lesz az újpesti időközi választáson, megkereste őt egy kormánypárti politikus, hogy lépjen vissza, és ha így tesz, akkor felhívja a miniszterelnököt, és kap egy NB I-es kispadot cserébe. 

Az edzőt még aznap, néhány órával az interjú megejelenését követően elbocsátották a megyei első osztályú Nagykőrös FC csapatától – írja a Magyar Nemzet. A lap megkereste Urbánt az ügyben, aki ugyan több részletet is elárult a Magyar Nemzetnek, de hivatalosan addig nem fog megszólalni a kirúgása kapcsán, amíg a Nagykőrös elnöke is meg nem teszi ezt.

Urbán Flórián január óta dolgozott a Pest megyei első osztályban szereplő Nagykőrös FC-nél, amely jelenleg 26 pontjával a 13. helyen áll a bajnokságban, a legutóbbi öt bajnokin pedig 7 pontot szerzett. A bajnokságból még három forduló van hátra – írja a Foci a köbön blog.