Felszólítás a gazdagoknak

2017-01-09 09:33:35

Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS
Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, ám ők is legyenek részvéttel a szerencsétlenek iránt. Soros György ne a migránsokat pénzelje, hanem milliárdokkal járuljon hozzá az elesettek szenvedéseinek enyhítéséhez!

A civil szervezet felszólítja a jómódú magyar vállalkozókat, üzletembereket, hogy ne maradjanak érzéketlenek a nehéz időkben: az emberpróbáló rendkívüli hidegben nyissák ki pénztárcáikat, bankszámláikat, segítsenek a szerencsétlen embereken. Vásároljanak meleg ruhát, cipőt, takarókat, kalóriadús élelmiszereket, tüzelőt és haladéktalanul juttassák el a karitatív szervezetekhez, önkormányzatokhoz, hajléktalan szállásokhoz. Felszólítjuk Csányi Sándort, Bige Lászlót, Demján Sándort, Gattyán Ferencet, Széles Gábort, Simicska Lajost, Gyurcsány Ferencet (ők vezetik a leggazdagabb magyarok listáját), hogy adományozzanak! Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, ám ők is legyenek részvéttel a szerencsétlenek iránt. Soros György ne a migránsokat pénzelje, ne uszítson Magyarország ellen, hanem milliárdokkal járuljon hozzá az elesettek szenvedéseinek enyhítéséhez!

A kiskeresetű emberek, adományozók példát mutattak, a jó módúak hallgatnak. Azonnali intézkedést követelünk az említettektől!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.