Választási csalással lett polgármester Kriza? – Rendkívüli közgyűlésen oszlassa fel magát a városvezetés!

2016-01-18 16:18:09
Tompa Sándor
Demokratikus Koalíció
Egy nyíregyházi vállalkozó szerint Kriza Ákos fideszes polgármester az ellenfelei lejáratásáért cserébe ígért neki munkát. Kriza több mint 70 feljelentést tett a baloldali, volt városvezetés ellen. Egyetlen ügyben sem történt gyanúsítás.

„A miskolciaknak a sajtóból kellett megtudniuk, hogy egy nyíregyházi vállalkozó szerint Kriza Ákos fideszes polgármester az ellenfelei lejáratásáért cserébe ígért neki munkát.

Tudjuk, hogy Kriza Ákos mindent megtett azért, hogy átverje a miskolciakat: több mint 70 feljelentést tett a baloldali, volt városvezetés ellen, mindet valótlan állítások alapján. Az, hogy egyetlen ügyben sem történt gyanúsítás vagy vádemelés, bizonyítja, hogy Kriza Ákos rágalomhadjárattal lett a város polgármestere. Most már azt is tudjuk, hogy a hatalmát felhasználva fizette volna ki a lejárató-kampányt, kárt okozva a miskolciaknak.

A Demokratikus Koalíció szerint Kriza Ákos elárulta a miskolciakat, amikor hazugságokkal szerezte meg a polgármesteri széket. A DK választási csalás gyanúja miatt feljelentést tesz a rendőrségen, és a demokratikus ellenzék egészével kezdeményezi a rendkívüli közgyűlés összehívását!

A DK azt szorgalmazza, hogy a fideszes városvezetés a rendkívüli közgyűlésen oszlassa fel magát! Ha ez nem történik meg, akkor nem csak Kriza Ákos, hanem a teljes miskolci Fidesz is elárulja a miskolciakat.