FUCK GERMANY!

2015-09-03 12:41:24

Kalmár Szilárd
Facebook
Merkel asszony országa nem bizonyult jobbnak Orbán országánál. A mostani német humanizmus képmutatás. Orbán és Merkel között nincs lényegi különbség.

FUCK GERMANY!

A Magyarországra érkező menekültek számára Németország az etalon, amely ország rendkívül emberségesen viszonyul a menekültekhez. A németek szemrehányóan, lenézően, egyfajta humanista übermensch állásponttal fordulnak az irányunkba. Hát, mi próbára tettük az ő rendszerüket és Merkel asszony országa nem bizonyult jobbnak Orbán országánál.

Mi történt?

Látva a hazai helyzet durvulását, a menekült lét kriminalizálását úgy döntöttünk, hogy az egyik legfontosabb afgán önkéntesünket átsegítjük Európának abba a felébe, ahol nem kell börtönbe mennie pusztán azért, mert ő egy idegen ország állampolgára. Aziz eljutott Bécsbe, nem volt egyszerű. Osztrák rendőrök szinte hermetikusan lezárták a határt, de sikerült. Osztrák és ausztriában elő barátaink azonnal segítettek. Mivel Aziz Svédországba akart menni, illetve várható, hogy pár héten belül Ausztriában is kritikus lesz a helyzet, ezért úgy döntöttünk, hogy vonattal küldjük célja felé barátunkat. Jegyet váltottak, útravalót adtak, gondoskodtunk a hamburgi, koppenhágai, malmöi segítségről, minden simának tűnt.

Ez a sztori azonban nem egy tündérmese. A humanizmus fellegvára Németország már az osztrák - német határon rájött a turpisságra. Hiába volt érvényes Aziz barátunk jegye Koppenhágáig, leszedték őt a vonatról. Talán az volt a baj, hogy túl keleties volt az arca, az emberfajták azonosításában hagyományosan profi német barátaink kiszúrták ezt a fiatal srácot és azt tették vele, amit a németek állítólag olyan felháborítónak tartanak Budapesten, leszedték a vonatról érvényes jegye ellenére. Ezzel most Merkel asszony hatalmas öngólt lőtt. Nyilvánvalóvá vált, hogy a mostani német humanizmus képmutatás. Orbán és Merkel között nincs lényegi különbség. Azon kívül, hogy köpni tudnék emiatt, nem akarom ennyiben hagyni ezt a dolgot. Aziznak el kell jutnia Svédországba. Ez az ő és Törökországban élő anyukájának nagy álma. Én megígértem neki, hogy eljut oda. Most rendőrök között van egy humanista álarc mögé bújt rendőrállamban. Nem akar táborba menni és nem is fog!

Azizt Németország engedje tovább érvényes vonatjegyével! Amennyiben ez nem történik meg, mint a menekülteket segítő egyik legnagyobb önkéntes szervezet egyik meghatározó vezetője Önkéntes Sztrájkot hirdetek. Ha Aziz nem mehet tovább, beszüntetését kezdeményezem minden segítő tevékenységnek egy olyan országban, ahol az állam semmit, hangsúlyozom semmit nem ad a menekülteknek! És ezért a felelősség Németországot és Merkel asszonyt fogja terhelni!

És ennél többet is kérek! Három, ezer-ezer embert befogadó vonatot is kérek Budapestről Münchenbe.

Tudom, hogy ez most örült gondolatként hangzik, de nem az. Most Aziz börtönbe csukása egy lélektani fordulat a menekültválságban, ráirányítja a figyelmet arra, hogy nincs mit halogatni. Nem elég 1000 étel oda, ahol 5000-en nem ettek napok óta! Nem elég 15 pokróc ott, ahol 200-an fagyoskodnak. Elég volt a tehetetlen dühből és a képmutatásból. Aziz mentett már meg egy életet, ideje, hogy megmentsen még pár ezret!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.