Most öntsd: egy éves a legendává vált Falus-videó

2015-08-25 09:30:22
Régi szép idők: egy éve ilyenkor, 2014. augusztus 25-én töltötte fel Falus Ferenc, a baloldali összefogás közös, az akkor még Együtt-PM néven együttműködő pártszövetség által javasolt főpolgármester-jelöltje a fél nap alatt legendává vált vírusvideóját.

Egy éve ilyenkor, 2014. augusztus 25-én töltötte fel Dr. Falus Ferenc, a baloldali összefogás Együtt-PM által javasolt közös budapesti főpolgármester-jelöltje a legendássá vált kampányvideóját, amin az Ice Bucket Challenge-hez csatlakozva leöntötte magát jeges vízzel, és felszólított pár fideszes politikust egy jótékonysági szervezet támogatására. „A lovat és éktelenül bömbölő kisgyereket is felvonultató produkció akármelyik Ice Bucket Challenge Fail-válogatásban megállná a helyét” — írtuk akkor.

Ez a videó komplett szövege:

Falus: „Elfogadom a kihívást, és nemcsak a betegeket kell támogatni, hanem a betegeknek örömszerzést és rehabilitációt is szolgáló Bátor Tábort. (Most öntsd rám!)”

[Női kacagás és gyereksírás.]

Falus: „Felszólítom Tarlós Istvánt, Botka Lászlót, Kósa Lajost, hogy ők is támogassák a Bátor Tábort és a beteg gyerekeket!”