Ösz-sze-fogás, avagy most egy kicsit csendben kéne lenni

2014-04-11 12:04:54

Sebők Miklós
Dinamó Műhely
Most egy kicsit csendben kéne lenni. Csendben lenni Magyar Bálintnak és Ara-Kovács Attilának. A nagyívű elemzőknek, akik nem értik meg, hogy nem mindegy, hogy kitől jön az elemzés, és aminek a vége persze mindig az: SZDSZ.

Csendben lenni az ATV-nek. Kálmán Olgának, aki a Nap TV esti kiadását próbálja megteremteni napról-napra, fáradhatatlanul, Bokrossal, Fodorral, Gyurcsánnyal és ha néha feltétlenül kell egy nő is, akkor G. Nagyné Maczó Ágnessel. A sajtóklubbal, Havas Henrikkel és az 1988-as reformkomcsi »árnyékkormányával«.

A Galamusnak, az Álló világnak, egyáltalán az egész Chartás brigádnak. A cél jó, a jakobinizmus nem, az Amerikai Népszava többet visz, mint hoz. Csendben a hvg-444-ujpéter-index-nek, ahol neoliberálisok, paleo-konzervatívok és anarchokatolikusok oktatnak modern baloldalról, ahol 1 simongábor több mint 1o rogánantal. Ja, ha már itt vagyunk, a »független rendszerkritikai értelmiségnek is«, aki a választások előtt a Fidesz kétharmad létrehozására buzdított - vagy ha nem tudta, hogy arra, az annál rosszabb. ()

A padlón vagyunk, pihenjetek, vagy a változatosság kedvéért most üssétek azt aki mozog. A padlón vagyunk, ezért a nulláról kell kezdeni. Bázis alapú tervezés - csak hogy ti is értsétek.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.