Bokros: az MDF bejut a parlamentbe

2010. április 1. 22:01
Bokros Lajos az MTV választási műsorában azt mondta: a nem cselekvés tette Magyarországot földönfutóvá, ezt kell megfordítani reformokkal. A politikus fogadna is az MDF parlamentbe jutására.
Az MDF miniszterelnök-jelöltje szerint az első pillanatban nem lehetséges az adócsökkentés, mert a költségvetés helyzete kritikus, és még egy államcsőd-közeli helyzetet is előállíthat. Bokros megadóztatná a minimálbért, ami szerinte hozzájárulna a feketegazdaság kifehérítéséhez és az igazságosabb közteherviseléshez.

Emlékeztetett: az IMF és az unió szakemberei rendszeresen ellenőrzik a költségvetés és a gazdaság helyzetét, vagyis a csontvázak elrejtése kizárt. „Hazudnak, amikor azt mondják, nem tudják megfogalmazni a programjukat, mert nem ismerik a helyzetet” – mondta a Fideszre utalva.

Az utolsó kérdésre válaszolva az MDF miniszterelnök-jelöltje kijelentette: akármiben fogadna arra, hogy pártja bent lesz a parlamentben.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a valutaalap és az unió szakemberei rendszeresen ellenőrzik a költségvetés és a gazdaság helyzetét, vagyis a csontvázak elrejtése kizárt"

Mondjuk azért az már megesett, hogy sikerült őket átejteni... Az EU-t nekünk is, a görögöknek is nem olyan rég, de bizonyos D-209 is mintha a valutaalap kapcsán is mintha kérkedett volna valami ilyesmivel :-)

hol van peter252?

Szerintem épp necces 4-5% lesz. Jönnek majd megint az újraszámolások - perek - mártírkodás brrrr

Én is erre gondoltam a fogadási ajánlata nyomán!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés