Societas-kampányfőnök: Nem én írtam a kurucinfós levelet

2010. január 20. 10:32
Az MSZP kampányfőnöke cáfolja a Societas-levél valódiságát.

Oldalunkat is említi Patek Gábor kampányfőnök Societas-aktivistáknak szóló levelében, amelyben a nekik szóló feladatokat listázza. A következők szerepelnek a teendők között:

  • „Amialatt a Fidesz pártsajtó azzal foglalkozik, hogy a baloldal hozzájuk hasonló módon netes kampánycsapatot szervez arról próbálják meg elterelni a figyelmet, hogy a nyugdíjrendszert olyan módon kívánják kormányra kerülésük esetén módosítani, hogy csökkenjenek a nyugdíjak, illetve 70 éves korig kelljen dolgoznia mindenkinek!
  • A Jobbik és a Fidesz is működtet ilyen hálózatokat, elég belenézni a blogokba. Miközben a párt támogatottsága folyamatosan nő, és a választásokig elérheti a Fideszét, a jobboldali bérkomentelők ellepik az internetet. Ez egyáltalán nem tükrőzi a valós helyzetet!
  • Terjeszd az indexen ma megjelent hírt, amely szerint a Fidelitast megszűnteti Orbán Viktor!”

Patek azt tanácsolja az olvasóknak, újonnan regisztrált emailcímükkel reklámozzák a kuruc.info portált, és használjanak arra jellemző kifejezéseket pl.: „Gyurcsótány, Maszop, Zsidesz”.


Frissítés: Patek Gábor kampányfőnök megkeresésünkre cáfolta a levél valódiságát, viszont elismert a tegnapi versenykiírás, illetve köszönőlevél hitelességét.
Balogh Ákos Gergely
2010. January 20. 10:59
Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a Societas kitüntető figyelmét, remélni sem mertük, hogy rögtön az első feladatban benne leszünk. Csak ismételni tudjuk magunkat, minden olvasónkat arra buzdítjuk, hogy buzgón küldjék a PrintSzkríneket a netkampany@societas.hu címre! Ebből a bajnokságból kár lenne kimaradni.

A kurucinfó-ajánló feladatról olvasva először gyanakodtunk, hogy ez valami átverés lesz, de többszörös ellenőrzés után is úgy tűnik: a levél valódi. Pártutasításba adni a Gyurcsótány, Maszop, Zsidesz kifejezések használatát, ez tényleg felülmúlhatatlan.

A netes tippel és trükkel azért most sem maradunk adósok: kedves versenyzők, a Képviselő Funky-n ajánlott posztot már nem érdemes kommentálni, mert csak az első harmincegynéhány kommentet publikálják, s ez a keret már tegnap betelt. Ebből nem lesz PrintSzkrín.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

NEM, komolytalanná akarod tenni Patek pajtást!

Patek azt mondja, nem ő írta. Próbáljuk kideríteni, de amíg nem találunk bizonyítékot ennek ellenkezőjére, addig nem ő a szerző.

Lehet két gépük van! :)

A PDF-meta csekk megvolt, abból nem derült ki semmi. Se pro, se kontra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés