Az amerikai, holland, ír, kanadai, svájci, norvég nagykövettel állunk ki a gyűlöletpropaganda ellen

2023. január 25. 14:30

Szabó Tímea
Facebook
Mert a szeretet az szeretet, és a család az család.

„Ma a parlament Sokszínű Magyarországért csoportja fogadta többek között a fotón is látható amerikai, holland, ír, kanadai, svájci, norvég, japán, mexikói és számos más nagykövetet abból a célból, hogy közösen álljunk ki a családok egyenlősége, a szexuális kisebbségek védelme mellett, és a gyűlöletpropaganda ellen. Mert a szeretet az szeretet, és a család az család.

Mindenkinek joga van szabadon, félelem és diszkrimináció nélkül élni hazánkban is, ahogy a többi uniós jogállamban és Európán kívüli demokráciákban. A külföldi képviseletek jelenléte üzenet mindenkinek: az emberi jogok tiszteletben tartása nem alku tárgya, ebben teljes az egység.

A Párbeszéd zöld pártként egyszerre tartja fontosnak a megélhetési- és energiaválsággal ill. a klímaváltozással kapcsolatos problémák kezelését, és a kisebbségek védelmét. Senkit nem hagyunk az út szélén, és nem hagyjuk, hogy a kormány gyűlöletkampányának céltáblája legyen!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 177 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tarthatatlan gender-ideológia nagykövetekkel képviselve is tarthatatlan: a természetes-előzetes adottságokat tilos önkényes definícióval kiforgatni. A helyzet fordított: az előzetes adottság kötelez. Természetes, hogy az önazonosság-zavarral küszködő embereknek Magyarországon is adnak segítséget a zavar elviselhetővé tételére. De hazudni még az ő érdekükben sem szabad, s még Szabó Timeának sem...

A szövetségeseid között keresgélj legelébb:

„Erőszak és gyűlölet, hazugság és rágalmazás, verés és öldöklés - ezek a módszerei a jakobínus-leninista hatalomhordozóknak.” (Adam Michnik, 1984)

Ezekben az országokban elharapózott a gyűlölet azért ugye?

A CIAlád az CIAlád.

Lmbtqdhjcdfhkhggkkj szekció.

Ne bántsátok...akciót szervez Kijev, a kisebbségek jogait eltipró politikája ellen...Timi egy érző ember, egy ideje már nem veszi fel az ügynöki juttatását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés