Orbán Viktor Brüsszelben elárulta a magyar embereket

2022. november 26. 18:09

Perintfalvi Rita
Facebook
De szerencsére az Európai Unió nem árult minket.

„Na, most jött el a pillanat, amikor Orbán Viktor irigy, képmutató viselkedése és a magyar emberek iránti alapvető gyűlölete bizonyítást nyert! Mi történt? Miután Orbán Viktor kormánya az Európai Bizottság felszólítására sem számolta fel a korrupt rendszerét és állította helyre a jogállamot, és kiderült, hogy emiatt a Magyarországnak szánt uniós támogatásokat valószínűleg be fogják fagyasztani bizonytalan időre, a hatalommániában és beteges kisebbségi komplexumokkal küzdő miniszterelnök úgy döntött, hogy akkor a magyar emberek, vállalkozók és önkormányzatok is járjanak pórul. Mottó: »Megdöglött a lovam, dögöljön meg a tieteket is!« Vagyis az EU-nak szándékában állt az uniós pénzeket a kormány megkerülésével továbbra is Magyarországra juttatni, mégpedig az önkormányzatokon keresztül közvetlenül az emberekhez és a vállalkozókhoz. Vagyis úgy, hogy az EU-s pénzeket ne tudja többé Orbán Viktor és végletekig korrupt rendszere ellopni. És mit reagált erre a nép hőse, felszabadítója, megmentője?

Eljátszotta a durcás óvodást, pont úgy, ahogy szokta. Amit már jól ismerünk 12 éve. Orbán Viktor érzelmi intelligenciája egy óvodás gyerek szintjét veri, mondjuk ki, alulról! Vagyis, ha valamit elvesznek tőle, akkor még nagyobbat csap az asztalra. Ha beszólnak a felcsúti kisvasút miatt, akkor a síneket felépíti az égig. Dacból. Hisztiből. Mert ennyit tud. Most is ez történt volna, ha az EU nem lenne sokkal okosabb és nem gondolna ránk magyarokra is.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője – jegyezzük meg a nevét!!!, de jól!!! – egy olyan módosító indítványt nyújtott be, amiben javasolta, hogy az a rész, ami a pénzek direkt önkormányzatokhoz való juttatását garantálja, kerüljön ki a határozat szövegéből. Vagyis, ha Orbán Viktor és oligarchái nem lophatnak tovább, akkor ne kapjanak támogatást a magyar emberek, vállalkozók, önkormányzatok sem! »Elvettétek a homokozó lapátomat, akkor én meg felrúgom az egész homovárat, mit érdekel, hogy az ország beledöglik!« – gondolhatja Orbán a maga infantilis, morál-debil lelkületével.

Rónai Sándor, Dk-s képviselő szerint az EP-képviselők »háromnegyedes arányban szavazták le a magyarokat eláruló módosítást«. Vagyis Európa Orbán Viktornak intett be és nem nekünk! Végre megértették, hogy ez az ország nem azonos Orbán Viktorral. Jó lenne már nagyon, ha a vezér hívei is elkezdenének gondolkodni arról, hogy ki ebben az országban az, aki elárulta őket!”

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már megint amatőrködsz te kotnyeles liba!

Az EU miért nem ellenőrzi adófizetői pénzének felhasználását a saját ellenőreinek alkalmazásával a beruházások menete közben. Ahogy egy családi ház építésénél is teszik?

Akkor hogyan lehet ellopni?

Komolyan mondom, nem akarok durva és közönséges lenni, pedig feszegeti a határokat.

A közös hitel felvételét megvétózva az államok egyedi döntésein múlhat az ukránok pénzelése. Így belpolitikai vitákban fog eldőlni a támogatás mértéke, mert nem lehet az EU határozata mögé bújni.

Érdekes lesz, hogy ezek után ki, mennyire fogja Ukrajnát támogatni.

Azok a pénzek pedig járnak nekünk. Te nem szoktad követelni a járandóságodat?

Hát védje meg az EU Perintfalvit!

Az autokraták az autokraták, a demokraták pedig a demokraták. Mindenki hozza magát.

Még egyszer: Az EU-s pénzek ellopásával vádolják Magyarországot. Ezt csak azért tudják megtenni, mert ellenőreik nincsenek menetközben a felhasználáskor.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés