Kilépett a Jobbikból Biró László

2022. augusztus 19. 12:22

Hajdú-bihari politikusról, és nem a szerencsi jelöltről van szó.

2022. augusztus 19. 12:22
null

Tizenhét év után lépett ki a Jobbikból Biró László, a párt Hajdú-Bihar megyei önkormányzati frakciójának egykori tagja – adta hírül a Jakab Péter-féle Néppártján csapata.

„Eljött az az idő is, hogy belássam, már semmi esély arra, hogy a Jobbik kikeveredjen abból a zsákutcából, amelybe szűklátókörű és érthetetlenül nem előrelátó vezetése juttatta” – jelenti ki a politikus az új Facebook-oldalon. Úgy látja: Jakab újraválasztása után elkezdődhetett volna a konszolidáció és a béke időszaka, azonban ehelyett „megpuccsolták” a pártelnököt.

„Következett Jakab lemondása, amelyet azóta sem értek. Arra gondoltam, hogy ezzel szeretné elérni, hogy teljes tisztújítás legyen – mint ahogy annak is kellett volna lennie!!! De nem, még azok is meglapultak, akik az ominózus elnökségi ülésen Jakab mellett voltak. És ez volt az a pont, amikor számomra morálisan megszűnt a teljes országos elnökség. Mint ahogyan a teljes frakció is, melynek tagjai nagyon sokat köszönhettek Jakab Péternek, mégis egyöntetűen hátba szúrták” – emlékszik vissza Biró, aki úgy zárja posztját, hogy ő marad, ahol volt: a nép pártján, a nemzet szolgálatában!

Frissítés: Cikkünk első változatában tévesen azt írtuk, hogy a judapestezésről elhíresült szerencsi politikusról van szó, de azóta kiderült: két különböző személyről van szó, akik között névrokonság áll fent. 

Nyitókép:Kovács Tamás, MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. augusztus 20. 08:00
Menekülnek a patkányok....
józan paraszti ész
2022. augusztus 19. 15:09
Történt valami? Ja,lekapcsolta a villanyt.
Bika57
2022. augusztus 19. 14:44
Nem kell magyarázkodni, mint két Biró tetű.
kozmosz
2022. augusztus 19. 13:59
Tragikus. Le vagyok törve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik