Vajon hová készül a szemkilövető?

2022. augusztus 10. 19:15

Mi folyik az Apró-villában?

2022. augusztus 10. 19:15
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Gyurcsány Ferenc: Végetek van. Mi meg készülünk.

Mi folyik az Apró-villában?

Vajon hová készül a szemkilövető?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Melgibzon
2022. augusztus 11. 19:48
Ha Vitya képe lenne ott egy pálesszel akkor mit írnának oda fajtalan testvéreim? Deleszopnam? Mert már csak ott tartunk nem? Tiszta Beetles. Még a férfiak is sikitanak. Berosálok!
Melgibzon
2022. augusztus 11. 18:46
Tizen jo par év tavlataban az egészségugy jo. A valsag tetozik uzemanyag az egekben. Tanar,orvos,szakmunkas nincs. Aki orvoshoz megy dogoljon meg. A gyereknek mar nem kell nyelvvizsga elég ha magyarul beszél. Hiszen vilag nyelv a magyar. Mindenkinek jo amit a Csok felvétele után a MESTER megcsinalt. De amugy mindenki sir. Sokba kerult szart se ért. Ugy beszélunk a szemkilovorol mintha tegnap lett volna. Azért eltelt vagy 15 év nem? Ha akartak volna akkor mindenkinek lenne hoszivattyuja, kondenzacios kazanja szigetelt haza,napelemes rendszere lenne. Ha segiteni akartak volna ezek megvalosulnak. De nem. Szerintem nem. Gyengébb felfogasu honfitársaim kedvéért szeretném kifejteni: vegyük elő Hitler a holokausztért. Sztálin a gulágért. Végül is az is most történt. Vagy 80 éve. De a mostani kormányzás fasza, ugye? Nem baj! Kormányunk meghirdette a Jancsi Kályha és Sparhelt programot! Figyelem!!! Igényelhető! Ezt támogatja az istenkirály és a főispánok. Márcsak a megyéspüspök hiányzik! Beszarok. Aki áramot lop, deresre húzzák. Basszus, elnézést. Tehát megvolt a krumpliosztás. Lehet belőle vodkát főzni. Az is ég. Vagy szárítsd ki. Mint a Jaktrágyát. Vagy lopj szenet,fát, pelletet. Vagy költözzünk be a stadionokba. Ott meleg lesz meg hely is. 1.000.000. szegénynek. Majd gondoskodik rólunk az aki éppen most szavazta meg magának és szegény harcostársainak a 3-4 millió forintot. Per hó! Még csak szemet sem kell kilövetni és már lehúztunk mindenkit. Melyik a jobb? Lúzerek vagytok,ha el akarjátok mással hitetni,hogy Soros,Gyurcsány,Shrőder,Putyin,Leonidasz,Arhimedesz,Sapho okozza a saját nyomorotokat. Tévedés! Ti magatok okozzátok. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Várjátok a mannát,cumizzátok a góré szavait. Fogja a fületeket és rángatja a slicce felé a fejeteket a vazelinos szátokkal. Mert fizetitek az adótokat de nem kaptok érte semmit. Ti meg nyeltek. Ő meg benyeli. Bocsesz! Krumplit kaptok. Én küzdök nekem kolbász jut. De az istenkirály megvéd. Ne izgulj dögölj éhen hugyozz a tankba. Ha ez kell. És sírj hangosan, köpjödj mindenkit. Hiszen a te sorsodért csakis egyedül én vagyok a hibás! Meg GyurcsányZelenszkijSorosSimicskaVaszlavikNelzonmandélaBrüsszel. De te egyáltalán nem. Te nem. Csakis egyedül én. A Te életedért. Na ne rinyálj tegyél érte. Vigyázz! A békemenet nem megoldás. Ott csak sétálsz. De attól nem lesz meleg a lakásban. Meg kaja a hűtőben. Vagy bayerzsolti vásárol neked?
fado
2022. augusztus 11. 16:23
Detoxba
Nyafitigju
2022. augusztus 11. 10:36
Tényleg lehet még gyurcsányozással etetni az orbánista szellemi aljanépet? Akkor ez mindent el is mond róluk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik