Párizs belvárosában erőszakoltak meg egy turistát

2022. augusztus 10. 16:59

Párizs biztonságosnak hitt részén történt az eset.

2022. augusztus 10. 16:59
null

Egy 23 éves férfi ellen vádat emeltek és előzetes letartóztatásba helyezték, miután egy amerikai turistát megerőszakolt egy nyilvános vécében Párizs központjában. Az eset sokkolta a biztonságosnak tartott, forgalmas folyóparti negyedet.

A 27 éves nő szombat este a partnerével a Szajna partján volt Párizs turisztikai negyedének szívében, nem messze a Notre-Dame katedrálistól és a párizsi városházától.

A folyóparti sétány egy nyári rendezvénynek, a Paris Plages középpontja, és nappal és éjszaka egyaránt forgalmas, a turisták és a párizsiak esténként italozni vagy piknikezni mennek a folyó partjára.

Nem sokkal hajnali 1 óra után a nő megállt, hogy a negyedik kerületben, a Louis-Philippe híd közelében lévő nyilvános WC-t használja. A helyi bároktól nem messze található illemhely biztonságosnak és jól karbantartottnak számított. 

A Le Parisien című helyi lap beszámolója szerint a nő élettársa várta a nőt, de aggódni kezdett, mivel túl sokáig időzött a mosdóban.

A férfi a mosdóhoz közeledve sírást hallott, majd azt látta, hogy élettársát megtámadták.

A környék biztonsági őrei a segítségére siettek, a rendőrség pedig letartóztatta a férfit, aki a Párizs melletti Asnières-sur-Seine-ben él. Az első rendőrségi kihallgatásokon tagadta a nemi erőszakot, és azt mondta, hogy a nő beleegyezett a szexuális aktusba.

A nőt azonnal egy párizsi kórházba szállították. Miután tanúvallomást tett a rendőrségen, a nő és élettársa visszarepültek az Egyesült Államokba.

Nyitókép: Pixabay

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. augusztus 11. 13:03
hajra multikulti
kirishitan
2022. augusztus 11. 12:10
Hány nő pedig befogadja simán...
masikhozzaszolo
2022. augusztus 11. 08:40
A Nyugat alkonya. Ez az egy aktus történt Párizsban. Mert a többiről nem írnak.
Paskai
2022. augusztus 11. 07:53
"Párizsban szép a nyár..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik