Karácsony külügyminisztert alakított

2022. június 22. 7:05

Pilhál György
Magyar Nemzet
Gondolom, az ukrajnai nyelvtörvényt is megköszönte Nepop asszonynak – véli egy kommentelő.

„Változatlanul kóros szereptévesztésben szenved Karácsony Gergely. A főpolgármester, aki eredetileg Budapest vezetésére vállalkozott, de eddig inkább csak biciklisávfestéssel, méhlegelő-tervezéssel és szivárványzászló-lengetéssel múlatta az idejét, minap külügyminisztert alakított; városházi rezidenciáján fogadta Ljubov Nepop ukrán nagykövetet. (Emlékezetes, ez a tűzrőlpattant asszonyka volt az, aki március idusán imigyen szólt be Orbán Viktor miniszterelnöknek: »Az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? Van joguk március 15-én ünnepelni azoknak, akiknek a szabadságnál a rezsicsökkentés fontosabb?«

A szívélyes találkozón az alkalmi külügyér támogatásáról biztosította a diplomata asszonyt, egyúttal háláját fejezte ki az ukrán népnek, amely – mint Gergőtől megtudtuk – nemcsak a hazáját védelmezi hősiesen, de az európai szabadságot és a demokráciát is. Mindezek ismeretében a főváros támogatja Ukrajna felvételét az Európai Unióba – közölte a lakli biciklista, aki azt is elárulta, hogy csütörtökön este Budapest a Margitszigeten fényjátékkal tiszteleg a hős Ukrajna előtt.

Olvasva az áradozó tudósítás kommentjeit, az embernek az az érzése, a többség nem igazán osztja Karácsony lelkendező hangvételét, annál inkább aggasztja Gergő mentálhigiénés állapota. Gondolom, az ukrajnai nyelvtörvényt is megköszönte Nepop asszonynak ez a szellemi hajléktalan – véli egyikük. Egy másik azt fejtegeti, milyen jó lett volna, ha főpolgármester úr annak idején a Pesti úti idősotthon lakóiért is ennyire aggódott volna. Többen a városvezető szüleit is szóba hozták.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezzel a halál listát is elfogadta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés