A főispáni tisztség visszavezetése fontos lépés a kommunista múlt levetkőzésében

2022. június 22. 12:33

Kontra
Facebook
Szimbolikus döntés. Haladunk, lépésről lépésre.

„A hagyományt nem kell ápolni, nem beteg. Meg kell élni mindazt, ami magyarrá tesz minket, amit a mögöttünk álló 1100 évben alkottunk. Éljünk tehát nemzeti hagyományainkkal! Ez teszi gazdaggá Európát. A jelenlegi magyar kormány érti ezt. Érti, hogy amit a kommunisták elpusztítottak, azt kötelessége visszaépíteni.

A múltat nem sikerült végképp eltörölni. Minden lassan a helyére kerül. Magyarok lehetünk úgy, ahogy mi szeretnénk. A fővárosban számos szimbolikus épület kelt új életre. A vár újra Budapest ékköve lehet, miután a kommunisták hagyták lepangani. Most az ispáni intézmény éled újjá. Szimbolikus döntés. Haladunk, lépésről lépésre. Lassan magunkat mögött tudhatjuk a XX. század minden átkát.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Általában az, amit így is, úgy is lehet nézni, az nem jó. Volt, akinek jó volt a főispáni, csendőri, vármegyei világ, de elég sok embernek meg nem. Ez a "visszatérés" a háború előtti világhoz NEM volt jó ötlet. Bármilyen fura, de van, ami jó úgy, ahogy van, pláne, ha csak egy elnevezés, NEM kell a régi-új, még akkor sem, ha gyakorlati következménye nincs, azon kívül, h. egy csomó ember sértve érezheti magát, mert neki NEM kell főispán nevű fő-tisztviselő a 2020-as évek közepére.

Egyébként tényleg mindent meg lehet szokni, de ez teljesen felesleges front-nyitás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés