Nógrádi György: A korrupciót illetően Ukrajna Fekete-Afrika szintjén áll

2022. június 13. 19:57
A biztonságpolitikai szakértő szerint az oroszok és az ukránok is végighazudják a háborút.

Nógrádi György interjút adott a TV2-nek. Az egyetemi tanár az interjúban kifejtette, hogy az orosz és az ukrán fél is végighazudta a február 24-én kezdődő háborút. Elmondta, hogy szerinte azok a számok nem igazak, amelyek szerint az orosz katonai erők tűzerőben húszszoros, míg lőszerben negyvenszeres túlerőben vannak, és naponta akár 200 ember is meghal Ukrajnában a keleti fronton.

Hozzátette, hogy

elcsodálkozott azon, hogy az ukrán ombudsman nemrég közzétette, hogy nem igaz, hogy az orosz katonák olyan sok nőt megerőszakoltak.

Aláhúzta, hogy szerinte ezeket az információkat csak azért tették közzé az ukránok, hogy még több fegyvert kapjanak a Nyugattól. Az egyetemi tanár szerint az is fake news, hogy az oroszok éjjel-nappal rakétákat gyártanának, mivel nagy a chiphiány szerinte.

Amerikai tanácsadók Ukrajnában

Nógrádi kiemelete, hogy 1991 óta amerikai tanácsadók vannak Ukrajnában, többek között a védelmi minisztériumban is. Szerinte az ukránok most arra játszanak, hogy „zsarolják a világot és minél több fegyvert és pénzt kapjanak”. Kitért arra is, hogy az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen Kijevi látogatása alatt hangsúlyozta, hogy Ukrajnában fontos lenne a korrupció visszaszorítása.

Korrupcióban Ukrajna fekete Afrika szintjén áll”

– mondta. Érdekességként megemlítette azt is, hogy Ursula von der Leyen még a háború kezdete előtt, januárban 120 hajónyi amerikai palagázt rendelt. „Rengeteg kétség merült fel. hogy ez hogy volt lehetséges. Én nem akarok belemenni abba, amit nem lehet bizonyítani, de ez megtörtént” – fogalmazott.

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindkét fél félretájékoztatja a világot, dehát háború van köztük, nem fogják kiadni magukat.
Ezzel együtt Zelenszkij úgy hazudik, mint a vízfolyás és egy ellenszenves fickó. Ha nem tör ki a háború lehet, hogy megbukott volna, mert a népszerűsége 10%-on állt.
Ursulának Ukrajna a jogállam és, hogy ennyi palagázt rendelt, abból jól látszik, hogy mennyire az USA befolyása alatt áll.

Drukkoltunk neki.

Lehet, hogy jobb, mint a buta Wéber és az agresszív Timmermans. De csak náluk lehet, hogy jobb, mert egyébként rossz.
A vakcinákkal is mit műveltek. Csak amerikait rendeltek........

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés