Hamilton: Egész évben szivárványos logóval kellene indulnia a Forma 1-ben a Mercedesnek

2022. június 10. 17:25

A baj csak az, hogy Szingapúrban és az Egyesült Arab Emirátusokban tilos az azonos neműek közötti házasság, márpedig ebben a két országban is rendeznek F-1-es futamokat. 

2022. június 10. 17:25
null

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton azt mondta a Mercedes csapatnak, hogy cseréljék le a márka hagyományos, ezüstszínű logóját egy szivárványszínűre – adta hírül a The Sun.

Ahogy arról beszámoltunk, a Mercedes csapata korábban úgy döntött, hogy júniusban szivárványszínű logókkal indul el a futamokon, ezzel is tisztelegve a Pride hónapja előtt. Ez a változás három versenyt érintett, az azeri, a kanadai és a brit futamon áll fel ezzel a logóval a Mercedes.

Lewis Hamiltonnak ez azonban nem elég. Ő azt mondja, hogy

a brit nagydíj után sem kell levenni a kocsikról a szivárványos logót,

hanem egész évben ezzel kell indulnia a Mercedesenkek. Ugyanakkor Szingapúrban és az Egyesült Arab Emirátusokban tilos az azonos neműek közötti házasság, márpedig ebben a két országban is rendeznek F-1-es futamokat. 

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2022. június 13. 09:44
Mikor évente 60.000.000 dollárt keresel akkor ezek a legnagyobb problémáid...
Rocktoberi
2022. június 12. 00:40
Nem elég, hogy nigger még buzi is? Tisztára hátrányos helyzetű.
certus
2022. június 11. 20:06
Ez de felesleges. Ez a fickó a teljesítményével is lenne valaki. Igazából a családja okán is az, nem elnyomott egy kicsit sem. De nem, ő beleáll a divathisztibe. Gáz.
tailor
2022. június 11. 18:32
fettelesedik ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik