Tizenhat éve mondta el Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédét

2022. május 26. 11:43

„Hazudtunk reggel, éjjel meg este.”

2022. május 26. 11:43
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„16 éve mondta el Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédét.

»Hazudtunk reggel, éjjel meg este« – harsogta Gyurcsány.

Az biztos, hogy ez azóta sem változott.”

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. május 27. 11:00
Dani,még mindig itt tartasz? :)
Hyazinth
2022. május 27. 10:10
Feri: - A legnagyobb kétjegyű primszám a 11. Lölő: - És ezt miből számolta ki? Matematikus Ön?
illibernyák
2022. május 27. 07:57
A sors ironiája , hogy 16 évvel később pont ezen a szép tavaszi napon Orbán Viktor kormánya 2000 milliárdos "költségvetési kiigazítást" hajt végre. Ez felér egy beismerő vallomással, még ha most is csak mellébeszélnek. Már csak Orbán igazságbeszéde hiányzik. Persze tudjuk, hogy ki a hibás a tátongó, már szakadészerű hiányért. Mindenki csak ők nem. Brüsszel, Soros, az LMBTQ lobbi, a zsidók. Még véletlenül sem a választások előtti és az azt megelőző eszetlen pénzszórás, a 20-30-40 százalékkal túlárazott közbeszerzések. Áh, véletlenül sem. Most is megy a kommunikációs mellébeszélés és régi bolsevik extra profit dumával kábítják a szektásokat.
GéKI
2022. május 27. 06:04
A szokásosan idézett részletekből valóban csak egy arrogáns, káromkodó bunkóként tűnik ki, a volt miniszterelnök. Az egész beszédet azonban nem ez, hanem a magamutogatás, az önimádat "ÉN teszem, Ti meg csak nézzétek" mondandó jellemezte - "5-6 ember dolgozik a programon több, nem fér hozzá" ... stb . Aki ezt ott és akkor, végighallgatta és csak egy kicsiny- kis ambíció is szorult belé, és esetleg úgy gondolta volna, hogy Ő is dolgozott azért valamit ezért a pártért, ott helyben lelöki az emelvényről. Ehelyett megtapsolták. Ez az igazi szégyen - nem, az hogy hazudott, a hatalomért – azt mások is megteszik. https://finnugrizmus.blog.hu/2020/05/25/oszod_margojara
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik