Az extraprofit megadóztatása jó döntésnek tűnik

2022. május 25. 20:26

Kérdés, hogy éri el a kormány, hogy ezt ránk, fogyasztókra ne hárítsák át a nagycégek!

2022. május 25. 20:26
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Az extraprofit megadóztatása jó döntésnek tűnik. Kérdés, hogy éri el a kormány, hogy ezt ránk, fogyasztókra ne hárítsák át a nagycégek!  Kérdés, hogy vajon a kormány oligarcháinak szektorait miért nem adóztatják meg Orbánék!?  És kérdés, miért marad úgy a rezsicsökkentés, hogy nekünk kell fizetni Orbán oligarcháinak úszómedence-töltéseit?”

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. május 26. 18:37
Andriska! Riska! Ha gondolkoznál és tájékozódnál figyelmesen, (ahogy ez a jó parlamenti képviselőtől elvárható), akkor a mai kormányinfót pontosan megkaphattad volna a aggályaidra a részletes választ a pár napja hivatalba lépett gazdasági minisztertől, Nagy Mártontól, aki kiváló bankszakember volt korábban. Én magam részéről nyugodt lettem a kapott információk alapján. A megszólalás/ocsmány fröcsögés előtt a pontos tájékozódást ugyanígy elvárnám Kálmán Olgától és Molnár Csabától is!
Takagi
2022. május 26. 15:07
Kevés vagy mint a pók máj. Tanulj, hogy tudj is valamit.
csulak
2022. május 26. 10:04
orbanfobiad miatt meg egy ertelmes mondat is ferden jon ki a szadbol. buta libernyak!
kurucPista
2022. május 26. 10:01
még a 'neve' is hazug alattomos lopott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik