Az exkomcsi-szélsőliberó értelmiségi pöcegödör legaljáról felsikkantott Csáki Judit néni is

2022. április 6. 8:58

Rákay Philip
Facebook
Higgye el, Judit néni, pedig sokan örülnénk annak, ha kegyedék is elhúznának innen jó messzire.

„Az exkomcsi-szélsőliberó értelmiségi pöcegödör legaljáról felsikkantott Csáki Judit néni is, aki a fizetett rettegő klub másik alapítójának, Vásárhelyi Máriának infernális stíljét elirigyelve, kétharmados bánatában azt bírta írni a Facebookon, hogyaszongya:

»orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement (...) sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is. az országból, a világból nem értenek semmit, nem is akarják. ez a többség, mint látjuk (...) orbánt a fél ország nem érdekli, és nem érdekli semmi, csak a hatalom és a még több hatalom. nyomorult, frusztrált alak.«

Az ilyen Csáki Judit-félék persze évtizedek óta azon álmélkodnak, miért is utálják őket, na meg kedvenc politikai formációikat a magyarok, mint a belső zsebben ottfelejtett Pálpusztait...

Elárulom, Judit néni: például a folyamatos fasisztázásért, nácizásért, a magyarokat konzekvensen lesajnáló, mucsaizó, belpesti nagyképűségért, a tévedhetetlennek gondolt felsőbbrendűségi attitüdért, ahogy kegyedék a saját kontraszelektált, exkomcsiból liberálissá bábozódott értelmiségi világuk piedesztáljáról letekintve oktatják ki a népet az életről, kultúráról, s afféle haladár szemforgatással próbálják – generációk óta – összeugrasztani magyart a magyarral. Hát ezért...”

Fotó: MTI Fotó: Filep István

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

@huda
A feribátyámék most 1000-szeresen visszaadják a feribátyámpézt, a jövő hónapban már 1000 ft-os étolajon süthetik a farhátat meg a tudományukat.
Lesz 600 a benzin, 10-20-30% az infláció és lőttek a 13. havi nyugdíjnak meg a nyugdíjprémiumnak.
Októberben már a feje tetején áll az ország megint.

Borzalom!

Akkor mégis igaz az, hogy van "választott nép" és paraszt marha?
Erre pedig nem is mertem gondolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés