Itt nézheti meg Tucker Carlson filmjét Soros és a magyar kormány küzdelméről

2022. január 27. 8:07
A dokumentumfilmben Orbán Viktor is megszólal.

Angolul már megtekinthető (lentebb) az amerikai sztárműsorvezető, Tucker Carlson a magyar kormány és a Soros-szervezetek konfliktusáról szóló dokumentumfilmje. A film Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának módszereit mutatja be, melynek során az amerikai Fox News sztár-műsorvezetője mások mellett Orbán Viktorral, Rod Dreherrel és Novák Katalinnal beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a jelenlegi magyar kormány által képviselt nemzeti értékektől.

Carlson: Magyarország visszatámadott Sorosnak

A sztár-műsorvezető szerint Magyarország visszatámadott Sorosnak, amikor annak civil szervezetei az országra rontottak. Carlson dokumentumfilmjében a magyarokat büszke emberekként jellemzi. A műsorvezető a magyar miniszterelnök bemutatására is kitér. 

A film Orbán Viktort komoly politikusként mutatja be, akinek fontos szerepe volt abban, hogy az oroszok kivonultak 1989-ben az országból.

A határkerítésről

A filmben komoly szerep jut az ország déli határán álló kerítésnek is. Carlson rámutat, Magyarország még csak nem is a régió leggazdagabb országa, mégis sikerült viszonylag gyorsan felhúznunk egy határkerítést a déli határra. A műsorvezető szerint Magyarországot megbüntették az illegális határátlépők kizárásáért, Orbán Viktor viszont állja a sarat az Európai Unióval szemben.

A filmben Novák Katalin köztársaságielnök-jelölt is megszólal. Emlékeztet, Magyarországon a népességcsökkenést nem gyerekek importálásával, hanem a magyar családok támogatásával szeretné megállítani.

Rod Dreher: Magyarország nem akarja elpusztítani önmagát

Rod Dreher, író, publicista a filmben Tucker Carlson kérdésére válaszolva úgy fogalmaz:

Magyarország komoly és modern ország, amely törődik saját állampolgáraival.”

Hozzáteszi: „Soros György itt, Magyarországon egy jól ismert név és márka. Magyarország nem akarja elpusztítani önmagát. Globalizmus, liberalizmus, nyitott határok. Soros az az ember, aki mindezt képviseli.”

Orbán Viktor: Sorosnak „ez a fő vadászterülete”

Carlson a filmben kitért a 2022-es országgyűlési választásra is, amit Orbán és Soros, valamint a nacionalizmus és a globalizmus összecsapásaként jellemzett. Orbán Viktor miniszterelnök a filmben azt is elmondja, hogy jelenleg is beavatkoznak külső erők a magyar kormány munkájába.

„Soros György befolyása erősebb itt, Erurópában, mint az Egyesül Államokban” – mondja a műsorvezető kérésére a magyar miniszterelnök. Sorosnak „ez a fő vadászterülete” – teszi hozzá Orbán Viktor. Soros György mindazt megtestesíti, ami nem jó ennek az országnak” – fogalmaz a kormányfő a filmben.

A film rövid, magyar felirattal ellátott előzetesét itt tekintheti meg:

A film teljes, angol nyelvű verziója pedig az alábbiakban nézhető meg:

 

Nyitókép: Képkocka Tucker Carlson Orbán-interjújából 

Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

lehet, hogy 2001-ben 97ezer volt, de 90 ezer 2010-ben, 88 ezer pedig 2011-ben. tehát mégis igaz, hogy növelték. arról nem is beszélve, hogy egyre kevesebb szülőképes korú nő mellett érték el ezeket a számokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés