Sztrájk? Biztosan nem!

2022. január 27. 15:18

Gável András
Facebook
Azt mondják, a pedagógusok jövő hétre tervezett „sztrájkja” politikán felül szándékozik állni.

„Nem hiszem ezt el. Ráadásul egyre több jel bizonyítja, hogy nekem van igazam. Aki komolyan meg szeretné védeni a gyermekeit, most biztosan nem vesz részt ebben az ellenzék által feltüzelt, jól kitalált komédiában.

Számos dologgal egyetértek a megfogalmazott felhívásból. Azzal azonban nem, hogy ez lenne a legmegfelelőbb időpontja a helyzet javításának.

Kampány van. Emiatt bármennyire is »politikafeletti szándékkal« fogalmazódott meg az üzenet, nem bír az maradni. Szerencsésebbnek gondolnám, ha ezt a harcot és figyelemfelhívást a választások után kezdeményeznénk, amikor attól már nem kell aggódnunk, hogy idegen emberek kéredzkednek majd be a gyerekeink osztályába, hogy őket a nemi orientációval kapcsolatban »felvilágosítsák« – időnek előtte.

Ha most sztrájkolunk, azzal csak gyengítjük azokat az erőket, akik legalább valamit tesznek a gyerekeink egészséges fejlődésének megóvásáért. Ha mégis elkezdődne a sztrájk, azzal csak még több nehézséget és gondot veszünk a nyakunkba, mint amennyivel most küzdünk.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán. Illusztráció.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Konzervatív szavazóként egyetértek Veled. Az nem motivál, hogy a családban vannak tanárok középiskolától az egyetemig. Viktor stábjában nem volt egyetlen szakértő sem, aki erre odafigyelt volna? Miként a kisnyugdíjasokra? S ilyenkor magam is felhorgadok a stadionok ellen, s minek kell milliárdokat költeni egy új premontrei templomra?

hahó Viktor! Ebből bukta lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés