Máj ném iz Gelgely!

2021. december 03. 07:34

Egy angol szöveget kellett felolvasnia. Úgy, hogy egyáltalán nem tud angolul.

2021. december 03. 07:34
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Máj ném iz Gelgely!

A rémültség most nem azért ült ki Karácsony arcára, mert újabb hangfelvétel érkezett a Városháza eladásáról, hanem mert egy angol szöveget kellett felolvasnia.

Úgy, hogy egyáltalán nem tud angolul.”

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. december 03. 19:06
Tarlós István nem beszél angolul, de a Magyarország első polgára, a köztársasági elnök sem beszél angolul, pedig ő Európa parlamenti képviselős is volt évekig!
annamanna
2021. december 03. 18:27
Várkonyi Andreának bezzeg van három diplomája (nem is akármilyen) és három nyelvvizsgája. Mindezekkel a képesítésekkel felszerelve elért annyit, hogy - fel tudta olvasni a híreket a híradóban - tudott írni egy olyan könyvet, aminek a színvonala Pippa Middleton és Kiszel Tünde irományaival vetekszik - és férjhez ment egy csilliárdos gázszerelőhöz. Melyikük a megvetendőbb, nevetségesebb, groteszkebb, elborzasztóbb példa?
gin74tonic
2021. december 03. 12:31
Nem az a baj hogy nem tud angolul hanem hogy egy fasz.
states
2021. december 03. 12:20
Ez tényleg a magyar politika mekkmestere, ritka szánalmas, csak azt nem értem, hogy nem ég a pofáján a bőr a többi politikus előtt, égeti nem csak a várost, hanem az országot is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik