Puccsra készülnek a hazaárulók

2021. december 2. 7:14

Ágoston Balázs
Magyar Nemzet
Egyszerűbben: a baloldal Magyarország ellenségeit segíti.

„Fleck Zoltán ráadásul nem afféle hóbortos műkedvelőként fenyegetőzik, hanem egyrészt a közpénzből működő, állami tulajdonú Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara Jog- és Társadalomelméleti Tanszékének vezetőjeként uszít és szervezkedik azon állam ellen, amelytől a fizetését kapja (indokolt tehát páros lábbal kirúgni e szélsőséges alakot a neves közintézményből), másrészt az enyhén furcsa ámerikás akcentussal fontoskodó-fenekedő Márki-Zay közjogi szak­értői stábjának vezetőjeként. És mivel a kanadai állampolgársággal is rendelkező egykori házaló ügynök mögött ott csápol a teljes baloldal, amelynek frakcióiból senki sem szólalt meg, hogy ezt azért talán mégsem kellene, okkal és joggal vonjuk le az egyetlen lehetséges következtetést: a Gyurcsány irányította, idegen zsoldban álló népfront összes gazembere egyetért, és támogatja a puccsra irányuló előkészületeket. Vagyis polgárháborúba akarják taszítani, ezzel el akarják veszejteni a nemhogy nem szűnő, hanem egyre erősödő migránsinvázióval és a nemzeti, nemi identitást, emberi méltóságot sárba taposó, alkotmányos szabadságunkat fenyegető Brüsszellel és a mögötte ügyködő háttérhatalommal küzdő Magyarországot. Egyszerűbben: a baloldal Magyarország ellenségeit segíti.

Maga Márki-Zay Brüsszelben kért és kapott engedélyt az Európai Bizottságtól és az Európai Parlamenttől az államcsínyre és az abból logikusan következő diktatúra bevezetésére. Aminek az ára nyilvánvalóan a vérrel-verejtékkel visszaszerzett kritikus infrastruktúra újbóli idegen kezekbe adása lesz, ennek minden következményével, többek között a közüzemi díjak és más lakossági költségek megsokszorozódásával – hiszen Márki-Zay maga mondta, hogy a rezsit föl kell emelni, tessék mindenkinek kevesebbet főzni, mosni, világítani. A trágyaevő gombák úgyis a sötétet kedvelik – tehetné hozzá, ha mindent kimondana, amit gondol a magyarokról.

»Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. […] Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.«

A büntető törvénykönyv 258. paragrafusa is tisztán, világosan fogalmaz. Ajánljuk ezért ezt a passzust is a Gyurcsány irányította baloldali moslékkoalíció minden rendű-rangú gazemberének, nemkülönben a törvények betartatására hivatott állami szervek figyelmébe. Utóbbiaktól elvárjuk, hogy a jogállam védelmében a törvénysértés súlyának megfelelő határozottsággal, drákói szigorral lépjenek fel a politikai bűnözők ellen, csírájában elfojtandó a puccskísérletet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Definició szerint két oligarcha van Magyarországon. Az egyik Czeglédi, a másik Bige.

A pénzükért cserébe befolyásolják a törvényhozás és a kormány munkáját.

Ki feltételezi Orbánról, hogy Mészáros és Tiborcz utasítja őt?

Még ebben is hazudtok. Mészárosék szimplán a nemzeti nagytőke.

Inkább azt figyeld, hogy a németek hogyan térnek vissza a náci gyökerekhez. Jók voltak nácinak, az NDK-ban jók voltak kommunistának és most jók liberálisnak is, a két előbbi ideológia egyesített eszközeivel. Az egyik diktatúra miatt beléjük nevelt bűntudatukban nem veszik észre, hogy visszahozzák a másik jelmezbe öltözött kommunista diktatúrát. És ismét diktálni akarnak más országoknak.

Egyelőre kissé elhalványodott az összefogás. Külföldi gazdáik nyomására ejteni kellett a legjobban eladható, de nagyon amatőr módon szereplő Karácsonyt, és előre kellett engedniük Márki Zayt. Azt viszont Gyurcsányék is érzik, hogy a turnéján mindenütt hűségesküt tevő, Amerikában kiképzett, ezért nyugaton favorizált Márki Zay konfrontatív, sértegető, másokat lenéző stílusa itthon nem eladható.

Gyurcsányék tehát hátrébb léptek, és hagyják, hogy Márki Zay tönkre dumálja magát. Annyit azért közöltek vele, hogy ő még nem miniszterelnök, és ha úgy alakul, akkor ennek posztnak a kiosztása az ő kezükben van.

A bábnak kinevezett Jakab trónfosztása folyamatban van, ha őt kibillentik a székből, akkor lehet, hogy a Jobbik Gyurcsányék részéről visszaminősül nácivá. Akkor pedig lehet, hogy önállóan indulva levágnak egy nagy szeletet az összefogásból. Abból az összefogásból, amelynek a többi tagja nagyon csendben van, és riadtan keresgéli, hogy most ki is a gazda az ő oldalukon. Szóval, egyelőre még ne reménykedj.

Majd 2022 tavaszán tehetsz. De azért ne fakadjál sírva, ha a többség nem ért veled egyet...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés