Elpusztult a kriptovalutákkal kereskedő hörcsög, Mr. Goxx

2021. november 25. 18:16
A rágcsáló utolsó tette 100.000 forint értékű kriptopénz eladása volt. Aztán megpihent.

A kriptoközösség gyászol, mivel szerdán elpusztult Mr. Goxx, a kriptovalutákkal kereskedő hörcsög. Júniusban kezdett el kereskedni, azóta pedig olyan erős teljesítményt nyújtott, hogy többet keresett, mintha befektette volna a pénzét az amerikai tőzsdéken jegyzett 500 legnagyobb vállalat teljesítményét követő S&P 500 részvényindexbe.

Mr. Goxx örömet szerzett az embereknek szerte a világon, és emlékeztetett bennünket, hogy ne vegyük túl komolyan az életet”

– mondta Mr. Goxx névtelen gondnoka szerdán egy Twitter-üzenetében.

Mr. Goxx megragadta az internet fantáziáját a nyáron, amikor a különböző kriptovaluták kereskedelmét elkezdte lebonyolítani a hörcsögkereskedelmi irodájában. Az iroda egy szándékkerékből, vételi és eladási döntési alagutakból, valamint különféle szenzorokból és kamerákból állt.

A június 12-i kereskedés kezdete óta Mr. Goxx 19,7%-os karrierteljesítményt ért el, ami közel kétszerese az S&P 500 10,9%-os hozamának ugyanebben az időszakban. „Köszönöm, és nyugodj békében, Max (más néven Mr. Goxx). Hiányozni fogsz, és emléked örökké élni fog a blokkláncon” – írta a gondnoka.

Nyitókép: A kriptokereskedő hörcsög, Mr. Goxx
Forrás: Twitter

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés