Így mossák az agyadat szépen csendben

2021. november 22. 12:19

Ne feledjük: aki mindenki és minden mellett kiáll, az valójában nem áll ki semmi és senki mellett.

2021. november 22. 12:19
null
Volner János
Facebook

„Az ElkXrtuk filmnek a kulcsjelenete az volt, amikor szembesítették a nézőt azzal a gyurcsányi gondolatmenettel, hogy nem egy politikai értékrendet kell képviselni, és azt kínálni az embereknek, hanem színházat játszva »megkérdezni« az emberektől, hogy mit akarnak, és a kirakatba tett politikát aszerint kell alakítani (az önellentmondásokat gondosan elrejtve). Ez egyébként teljesen független attól, hogy a többség valóban azt akarja-e, a lényeg, hogy egy hangos kisebbség akarja, és úgy tűnjön, hogy igen, ez a népakarat.

Ez pontosan ráillik a mai helyzetre is, ha az összefogást nézzük:

– Baloldali kormányt szeretnének az emberek? Régi kommunistákat, liberálisokat, az LMBTQ propagandát, multinacionalizmust és az »Egyesült Európai államokat« képviselve?

– Igen. Meg is kapják: Gyurcsány és a posztkommunista emberei, továbbá a liberális baloldali pártok részvétele garantálja ezt. Örömmel járulnak az urnák elé a régi munkásőrök, tanács és TSZ-elnökök, nem tudván, hogy nem a klasszikus baloldaliságra, hanem a szélsőséges liberalizmusra szavaznak. De nekik mindegy: ahol ott a vörös szín, és ahol ott vannak a régi gárda emberei, részükről ott a szavazat.

– Jobboldali kormányt szeretnének az emberek? Keresztény, nemzetet építő és a nemzetért kiálló, konzervatív kormányt?

– Igen. A »jobboldalinak« hazudott Jobbikkal és Márki-Zay Péterrel (azt hangoztatják nekik, hogy) megkapják. Hogy egy jobboldali kormány hogyan valósítható meg többségében kommunistákkal és szélsőliberálisokkal? Moldova klasszikusát idézve: »Ezen gondolkozni szigorúan tilos!«”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2021. november 23. 17:22
Jancsika! Felcsútra kéne menni SZOPNI.
Robur
2021. november 22. 20:18
Na te áruló féreg, nem döglöttél még meg?
Ízisz
2021. november 22. 17:55
A globalista libsik, tökéletes agymosott minta példánya vagy!!!
..--..
2021. november 22. 16:25
-zsoltkom- "Ne feledjük: aki mindenki és minden mellett kiáll, az valójában nem áll ki semmi és senki mellett." Előbb a keresztény Mo-on meg kellene szavaztatni a néppel, hogy Jézus mindenkiért halt meg vagy nem mindenkiért. Nem mellékes szál, mert ha Jézus zsinórmérték, még a végén nem is vehető Megváltónak és nem is végezte jól Isten ügyét. De erre a megvilágosodásra még várni kell, mert az örök rivális (katolikus-református) sem egyezett ki ebben a témában. Tehát Volnernek még lehetősége van Jézust alkalmatlannak nyilvánítani a posztjára, az idézett mondatával, ha a katolikusok nincsenek többen lehurrogni őt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik