Pöpec helyen pihenik ki magukat Feriék

2021. október 26. 16:28

Az előválasztási valóságshow után Ferenc és Klára luxusnyaralásra utazott.

2021. október 26. 16:28
null
Kontra
Facebook

Pöpec helyen pihenik ki magukat Feriék

A Gyurcsány Zrt. számára igenis sikeres és fordulatos előválasztási valóságshow után Ferenc és Klára luxusnyaralásra utazott. A helyszín – nem mi mondtuk, hanem a 444 – »a nagyon gazdagok és kiváltságosok egyik kedvenc nyaralóhelye«.

A Ripost beszámolója szerint pont a leghíresebb és legdrágább helyre, a Smaragdpartra érkeztek. A reptéren már egy egyenruhás sofőr és egy BMW X7-es várta őket, ami feltehetően nem diákszállásra vitte őket. Biztos most fogják kidolgozni programjuk részleteit: hogyan szerezzék vissza a felső 1 százaléktól a 99 százalék jogos jussát. Ahogy Dobrev ígérte: »visszaadjuk nektek, amit elloptak tőletek«.

Persze nincs ezzel gond (ja, de), mindenesetre aranyos, hogy mindezt munkaidőben teszik (Gyurcsány Ferencnek a Magyar Országgyűlésben, Dobrev Klárának Brüsszelben lenne hivatalos dolga).”

Fotó: Kontra, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. október 27. 13:26
10000 l benzin+10000 kg kenyér=10.000.000 HUF...MEXICO az igazi.......pupáDéKok
khomeini
2021. október 27. 11:09
készülnek az éhségmenetre
Reszelő Aladár
2021. október 27. 08:26
A legcsóróbbak legnagyobb hibája az, amikor elhiszik, azt a hazgságot, hogy a leggazdagabbak törődnek a felemelkedésükkel. Amúgy oda mennek nyaralni, ahova akarnak. Náluk ez nem okoz hitelességi problémát. A törzsszavazóik közt semmiképp. Ha az Apró villa birtoklása komoly szavazatot vinne, akkor már rég elköltöztek volna. Nem hülyék ők, csak gátlástalanok.
pemete jakab
2021. október 27. 07:35
Kérünk egy riportot arról is, hogy Szíjj László luxushajóján az utóbbi időben kik fordultak meg. És egyet arról is, hogy az ún. kormányrepülőgép milyen egzotikus helyeken fordult meg és kikkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik