Márki-Zay nem váltotta le az ellenzéket, rájuk támaszkodik – riportunk a baloldali tüntetésről

2021. október 23. 22:26
Egy DK-s szimpatizáns azt mondta, ő soha nem tudná Márki-Zayt támogatni, mert az életrajza tele van ellentmondásokkal és hazugságokkal, és kis esély van arra, hogy az Országgyűlés őt választja meg miniszterelnöknek.

A mai baloldali tüntetésen csupán egyetlen fiatal férfi mondta, hogy Márki-Zay Péternek sikerült leváltania az ellenzéket, ahogy ígérte. A legtöbb idősebb résztvevő, főleg DK-s szimpatizáns szerint erről szó sincs. Egyikük úgy fogalmazott, a miniszterelnök-jelölt majd korrigálni fogja a véleményét, sok víz le fog folyni még a Dunán. Másikuk azt állította, mondani sok mindent lehet. Van, aki szerint hülye, téves szófordulatot használt Márki-Zay, a hat ellenzéki pártra támaszkodik majd, mert neki nincs pártja.

Avarkeszi Dezső elnökségi tag kijelentette, a DK a legerősebb ellenzéki párt, és nem hiszi, hogy Márki-Zay jobbra akarna elkanyarodni, ezt a véleményt egyébként mások is megerősítették.

A hódmezővásárhelyi polgármester egyik fiatal szimpatizánsa úgy fogalmazott, Gyurcsány Ferencet el kellett volna számoltatni, ő ezért MZP-támogató, és azt is elmondta, ideológiailag nem áll olyan távol egymástól Márki-Zay és a Gyurcsány-párt. Egy DK-s hozzátette: ő soha nem tudná Márki-Zayt támogatni, mert a polgármester életrajza tele van ellentmondásokkal és hazugságokkal, és kis esély van arra, hogy az Országgyűlés őt választaná meg miniszterelnöknek. Ha mégis, akkor mellé állnak, de így önmagában mint miniszterelnök-jelöltet nem támogatják – jelentette ki.

(Fotó: Facebook)

 

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Összefogáááááás!

Más szóval, még az ellenzéki oldalon is sokan felismerik-elismerik, hogy MZP megosztó. Többségi frakció nélkül egy idegen, pártoktól függő, súlytalan figura.

Szerinted miért mondta MZP, hogy ki fogják adni a bűnöző migránsokat?

Ez azért egy kis magyarázatra szorul.

Ami "ciki" az ciki politikai berendezkedéstől függetlenül.

Tudom, hogy nem tudod, hogy miről írtál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés