Márki-Zay és a kereszt 

2021. október 22. 9:56

Kötter Tamás
Facebook
Hogy is van ez Márki-Zay: egy keresztény ember ateista pártok élén?

„Egy keresztény ember ha politikára adja a fejét, akkor minden erejével igyekezetével azon van, hogy a világról vallott elveit át ültesse a politika gyakorlatába.  Márki-Zay, habár minden esetben melldöngető keresztényként lép fel, mégis a baloldali, neomarxista ideológiával (woke; gender; túlhajszolt feminizmus; LMBTQ, BLM ami egyenlő a fehér ember ellenes rasszizmussal) feltöltött baloldali pártocskák miniszterelnök jelöltje, mely »szörnykoalíciónak« a vezető ereje az a DK amely deklaráltan keresztény ellenes, a határon túli magyarok mellett  uszításainak kedvenc célpontjai a keresztény egyházak. Szóval, hogy is van ez Márki-Zay: egy keresztény ember ateista pártok élén?!”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP "katolikus" hitének hangoztatása is egy politikai árucikká változott. Amúgy pedig MZP más témában is önellentmondásos / pl. Füstös szobák alkudozásainak elutasítása után füstös szobákban alkudozik /. Egyébként pedig - s ez a teljes poltikai súlytalanságát mutatja - dróton rángatott Gyurcsány-kreatúra.

Nem csak az élén, de a végén is, mert nem csak húzza, hanem tolja is márkizay az ateista keresztényellenes ellenzék szekerét, ha nem elég gördülékeny.
Vagyis természetesen nem keresztény.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés