Akkor most vessünk egy pillantást az örök vörös Budapestre! 

2021. október 17. 22:13

Dobrev Klárának, Jakab Péternek pedig kalaplengetés.

2021. október 17. 22:13
null
Dévényi István
Facebook

„Először is le a kalappal a Flaszter vendégei előtt: Pulai András 60 - 40-et, Ember Zoltán Levente 57 - 43-as győzelmet prognosztizált csütörtökön Márki-Zay Péternek. Done. Én pedig azt írtam a múlt heti HVG-be, tehát szűk két héttel ezelőtt, hogy itt van, arcot kapott az a valódi polgári jobboldal, amelyről eddig senki nem vett tudomást. 

Hát, itt vagyunk, osztjónapot! És akkor most vessünk egy pillantást az örök vörös Budapestre!  Dobrev Klárának, Jakab Péternek pedig kalaplengetés – a ma esti nyilatkozatuk pont az, amit demokrataként vár az ember. A »jajuristen, a civil jelölt miatt válság lesz a baloldali pártokban« Oszkó Péterekre meg ne hallgassatok, hát hiszen pont ez a lényeg, hogy válság legyen a megszuvasodott baloldali pártokban. 

Emberek, megújulás!  Élet! Közélet! Politika. Ahogy annak normálisan lennie kell. (Egyébként úgy három-négy hete ki hallott a Fideszről? Na, ugye!)”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Balinguru
2021. október 19. 21:55
Halljátok emberek! Ez a senkiházi minek lelkesedik ennyire nagyon? Ezek a ballibok úgy rácuppantak MZP-re, mint buzi a faszra!
Ildikó99
2021. október 18. 12:18
Ennek a Márky nak az Amerikában eltöltött 5 éve igen homályos a semmiből csak előkerült
Jose
2021. október 18. 12:13
Márki nem tanul mások hibáiból, a történelemből. Karácsony milyen messiás volt 2 hete? Nagyon nagyon nagy. ÉS most mi? Márki valóban egy durván önhitt fasz. Egyébként megnéztem az utolsó Dobrev-Márki vitát. Nem mondanám, hogy minden, ami elhangzott, faszság volt. Egyáltalán nem. De. Ne feledjük, hogy anno Feri is tudott a nép elé kiállva viszonylag "szépeket" mondani, aztán mi lett a vége? Katasztrófa. Ilyen a baloldali gondolkodás - csak gondolkodás és semmi kézzelfogható eredmény. Ha nekiállnak valaminek (mint a komcsik 48-tól, Hornék 94-től, Feriék 02-től), annak csőd a vége.
Jose
2021. október 18. 12:08
"...ki hallott a Fideszről?" Akit érdekel a jövő, az hallott. Pl. fizetésemelések. Ez ugyanaz a fellelkesülés, ami 2018-ban volt, aztán mi lett belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik