Vezényszóra módosított hadirendjén a propagandamédia, és fenntartások nélkül állt be Márki-Zay mögé

2021. október 15. 11:15

Rőfös Géza
Kontra
A balos sajtómunkások közönséges zsoldosok.

„A progresszív-liberális sajtó munkatársai pár napja még Karácsonyt támogatták, éltették, de valami történt, és a progresszív-liberális sajtó új kedvence némileg meglepő módon a hétgyermekes, önmagát jobbközép konzervatívnak tartó, katolikus, ex-fideszes Márki-Zay Péter lett.

A baloldali, törzskönyvi nevükön úgynevezett »minőségi, függetlenobjektív újságírók« előszeretettel hivatkoznak a kormánypárti sajtó munkatársaira propagandistaként, mintegy meghúzva egy vonalat a nagybetűs SZAKMA (akik hegyes tollukat maró gúnyba és leleplező igazságszérumba mártva nap mint nap megbuktatják Orbánt) és a dilettáns rezsimszolgák között.

Ezek a derék szakemberek rendszeresen osztogatnak egymásnak díjakat, gyönyörködve méltatják önmaguk és egymás teljesítményét, de mindennél büszkébbek saját feddhetetlen erkölcsi iránytűjük tévedhetetlenségére.

A telextől a HVG-ig terjedő kínálatnak egyvalamiben igaza van: a kormányt támogató médiumok valóban elkötelezettek, ebbe azonban bele is állnak, nincs álszent mellébeszélés.

A balos sajtómunkások ezzel szemben közönséges zsoldosok, akik a mindenkori érdekek vagy a széljárás mentén állnak át egyik vagy másik oldalra, függetlenül attól, hogy korábban milyen értékrendbe kapaszkodva kritizálták a rendszert.

A fentiek fényében talán nem is olyan meglepő: a progresszív-liberális sajtó új kedvence a hétgyermekes, önmagát jobbközép konzervatívnak tartó, katolikus, ex-fideszes Márki-Zay Péter.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én másképp látom. Valahol valaki elengedte a Gyurcsány házaspár kezét.......az ellenzéken belül is elég sokan utálják őket és elérkezett az idő, hogy ellenük forduljanak.
Az elmúlt időszak az ellenzék belső vitától volt hangos és ezek már véresen komolyak.

Aki nem az egy Vezért követi, az a hívek szerint csakis balliberálisbuzeránsgyurcsányistasorosbérenc lehet.
Az nem jut el a három bites agyukba, hogy a kritika jöhet jobbról is és nem mindenkinek szimpatikus felkent vezérük a jobboldalon.

Legvédhetetlenebb mocskos patkányságok: Igen, ha a ti hazug propaganda sajtótokból tájékozódsz, akkor tényleg. Csakhogy azok a hazugságok köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.
Az ország nagyobb része, nem hisz, hanem mérlegel és tények alapján dönt. Ezért aztán felesleges vitázni veletek, mert azt hiszitek a véleményetek tény.

És ezért fogtok pofára esni a tavaszon. Mert az álomvilágotokban egészen más van, mint itt a valóságban.

Bizony a tények alapján, és egyáltalán nem a migránsokkal. Szembetűnően nőtt vidéken az autók száma. Üzemek nőttek ki a földből, akik alattatok segélyből éltek, most dolgoznak. A rendszerváltás óta először, itt vidéken is van előre.

Nektek meg beadták, hogy a vidék retteg a migránsoktól. És azt hiszitek ez a valóság.

Veletek ellentétben, mi nem hisszük azt, hogy négy láb jó, két láb rossz. Pontosan tudjuk, hogy mit olvasunk. Igen, Indexet is, telexet is, és tudjuk, hogy nem lesz soha európai nyugdíj és minimálbér, hiába hazudja nekünk ezt bárki. És nem akarunk föderációs Európát sem, mert nem érdekünk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés