„Nem vagyok fenyegetőzős típus” – reagált Popovics vádjaira a DK-s alpolgármester

2021. október 14. 12:14
Becsületsértés miatt pert indít Tatabánya DK-s alpolgármestere, Lusztig Péter.

Popovics Judit idén februárban civil jelöltként jelentkezett az előválasztásra a Komárom-Esztergom megye 1-es választókörzetben. Tatabánya DK-s alpolgármestere, Lusztig Péter elhívta kávézni és arra kérte őt, hogy ne induljon civilként választáson. Popovics szerint Lusztig azt mondta neki, hogy jobb lenne, ha inkább a családi életével foglalkozna. „Azt az ígéretet tette, hogy ha ebbe én belemegyek, akkor államtitkári állás bárhol, satöbbi”– mondta Popovics, hozzátéve, hogy ezt nem fogadta el.

Ezek után volt az, hogy kaptam fenyegetést arra nézve, hogy első körben a macskámat húzzák fel a kerítésre”. 

A 444 most arról ír: Lusztig alaptalannak tartja a vádakat, úgy emlékszik, áprilisban találkozott utoljára Popoviccsal egy tatai ellenzéki képviselő temetésén. Azt mondta, lehetséges, hogy azóta valamilyen megbeszélésen esetleg mindketten ott voltak, amire most nem emlékszik, de kizárt, hogy az előválasztás vagy a jelöltsége szóba került volna. 

Nem is értem, honnan találta ki ezt az egészet.”

A konkrét, macskát és szűkebb családot érintő fenyegetések kapcsán Lusztig azt mondta: „Ezen csak nevetni tudok. Nem üzengettem neki, megvan a száma, ha akarok valamit, felhívom. Miért üzengetnék? Nem is stílusom. Akik engem ismernek, tudják, hogy soha ilyet nem tettem, nem vagyok fenyegetőzős típus”.

Nyitókép: Lusztig Péter Facebook-oldala 

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés