Ezer liter tejet lopott két tolvaj egy tartálykocsiból

2021. október 7. 18:19
Vízzel akarták pótolni a tejet, de nem sikerült.

Ezer liter nyers tejet fejtett le egy tartálykocsiból egy páros, lopás vétségének gyanúja miatt nyomoznak az ügyben – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön. Azt írták, azonnal intézkedtek, amikor észlelték az úton, hogy szivattyú köt össze egy tejszállító kamiont és egy kisteherautót. 

A megalapozott gyanú szerint a nyers tejet szállító járműszerelvény szerda délután a 32-es főúton, Szolnok és Újszász között haladt. A sofőr az 59-es kilométernél félreállt, és vontatmányából női ismerősével egy motoros szivattyú segítségével ezer liter nyers tejet fejtett át egy teherautó rakterében található tartályba. Mivel a nyers tej hiánya feltűnő lett volna, a páros úgy gondolta, hogy a tejet vízzel pótolja. Ezt azonban már nem tudta kivitelezni, ugyanis tetten érték a rendőrök. 

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit és 32 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, mindketten beismerő vallomást tettek – olvasható a közleményben.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Odilon Dimier / AltoPress / AFP

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ugyanezt a trükköt a Breaking Badben ha jól emlékszem metilaminnel játszották el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés