Ezért bántják a Pesti Srácok Popper Pétert

2021. szeptember 30. 7:35

Kurtz ezredes
Kontra
Karaktergyilkolnak, aha.

„Évek óta döbbenten figyeled azt a megveszekedett dühöt, amellyel a Pesti Srácok hajtóvadászatot folytat a mindenkori állambiztonsági munkatárs ellen? Nem érted az egészet, és olyan felmentő szövegekkel jössz, hogy illető valószínűleg rég halott már, és semmiféle veszélyt nem jelent, a föld alól pedig nem tudja megvédeni a pártházat? Hadd magyarázzuk el, tökfej!

»Évek óta döbbenten figyelem azt a megveszekedett dühöt, amellyel a Pesti Srácok hajtóvadászatot folytat a több mint egy évtizede halott Popper Péter ellen.«

Valóban megdöbbentő és felfoghatatlan, hogy Pesti Srácok a pártházat fegyveresen védő kommunistákat zargatnak. A mostani Lyobbikban ezt úgy hívnák: Ribillió!

»Csak az utóbbi hónapok során legalább féltucatnyi írásban karaktergyilkolták őt annak ellenére, hogy rájuk és kurzusuk uralmára semmiféle veszélyt nem jelent, a föld alól pedig meg sem tudja védeni magát.«

Karaktergyilkolnak, aha. Ez ugye olyasmi, mint amikor veled kapcsolatban jelezzük, hogy nagyívű eszmefuttatásaidat nyilvánvalóan hamis alapokra építve ismét faszságokat ordibálsz. Ezzel gyilkoljuk le a mindenhez is értő Puzsér karakterét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában