Dobrev már felvállalja a véres kezű kommunista nagyapjának politikai örökségét is

2021. szeptember 27. 12:50

Kontra
Facebook
Semmi sem szent és semmi sem drága neki.

„Úgy tűnik, Gyurcsányné a megüresedett »Európa Vaslady-je« címért teper. Azonban míg az előző két hölgy, akiket ezzel a névvel illetek, konzervatív demokraták voltak, Aprev Klára asszony egy meredek balos fordulattal indult el a múlt irányába. Már nem férjének a maszlag-progresszív populista szocdem vonalát képviseli (»nyugatos, európai, egalitárus, blablabla…«), hanem felvállalja a véres kezű kommunista nagyapjának politikai örökségét is. Dobrev Klára egyértelművé tette, hogy a jog uralma helyett a bolsevik típusú népi diktatúrában gondolkodik, méghozzá olyan drasztikus ötletekkel, hogy még Apró Antal is megnyalná mind a tíz ujját.

Gyurcsányné a miniszterelnökjelölt-jelölti viták után interjút adott a 444-nek: Klára asszony karaktere az előválasztás utolsó napjaiban kivirágzott, ahogy a penész a napon rohadó májkrémkonzerv oldalán. Semmi sem szent, és semmi sem drága neki, ha az a cél, hogy elhitesse a választókkal, van olyan karakteres vezető, mint Orbán Viktor. Még a férje által gründolt moslékkoalíció élére sem választották meg, de már egy személyben alkotmányozna. Méghozzá úgy, hogy nyilvánvalóvá tette: nem érdeklik a törvények, a jogállam, sőt, még a mérsékeltebb szövetségeseinek véleménye sem.

Amilyen vehemenciával beszél az önkényes jogértelmezésen alapuló kormányzásról, olyan következetesen tér ki minden olyan kérdés elől, ami férjét, vagy a vele való kapcsolatát érinti. Úgy néz ki, Klárika nagyon szeretné lemosni magáról a Gyurcsány-mázt, de az olyan, mint a rossz börtöntetkó: egész életen át elkísér és mindenhol gyanakvást kelt. Klára asszony ugyanis Gyurcsány 2.0, még ha megpróbálja ezt minden létező felületen letagadni.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés