Szaniszló Sándor beszólt Kunhalmi Ágnesnek

2021. szeptember 25. 10:14
A 18. kerület DK-s polgármestere szerint sokan látjuk, hogy az utóbbi évek során, mióta a képviselő asszony pártvezető lett, nincs ideje a kerületiek ügyeivel foglalkozni.

Helyreigazítás! – címmel jelentetett meg Facebook-posztot Szaniszló Sándor, a 18. kerület polgármestere. Az MSZP-ből a DK-ba átigazolt politikus zokon vette, hogy Kunhalmi Ágnes, a szocialisták egyik társelnöke egy esti tévényilatkozata szerint kétmilliárd forintot szerzett az önkormányzat számára, amit egészségügyi beruházásra fordíthattak, és azt állította, hogy a pénzt meg is kapták.

Ezzel szemben tény, hogy a 18. Kerületi Önkormányzathoz nem érkezett ilyen támogatás – írja polgármester. Szaniszló úgy fogalmaz, hogy tény, hogy pályáznak az Egészséges Budapest Program keretében a Zsebők Zoltán szakrendelő korszerűsítésére. Az 1,7 milliárd forint kisebb részét év végén, a nagyobbik hányadát jövőre kapják meg, jelenleg a szakrendelő tervezésén dolgoznak.

Majd azt írja, „sokan látjuk, hogy az utóbbi évek során, mióta a képviselő asszony pártvezető lett, nincs ideje a 18. kerületiek ügyeivel foglalkozni. De 2 milliárd forint nagyon sok pénz, ekkora összeggel dobálózni kampány idején is nagy felelőtlenség” – zárul a poszt.

(Fotó: Szaniszló Sándor, az – akkor még – MSZP képviselője elhagyja a Városháza dísztermét, ahonnan az ellenzék kivonult a Fővárosi Közgyűlés ülésén 2019. május 29-én.MTI/Bruzák Noémi)

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés