Ötezer forintos utalvánnyal vennék rá az előválasztásra az időseket a XVIII. kerületben

2021. szeptember 22. 11:56

Közben több kerületi lakos is Kunhalmi Ágnest lejárató e-mailt kapott, amelyek vélhetően a kerület önkormányzatának hivatalos oldaláról származnak.

2021. szeptember 22. 11:56
null

Egyre feszültebb a hangulat a XVIII. kerületben az előválasztáson. A BP15-ös körzetben indul Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, a kerület jelenlegi országgyűlési képviselője, ellenfele a DK-s Ferencz István, a kerület alpolgármestere – írta meg cikkében a 444.hu.

A lap azt írja: a kerületi nyugdíjasok szeptemberben levelet kaptak, amelyben Szaniszló Sándor, DK-s polgármester és Ferencz István alpolgármester aláírásával

ötezer forintos karácsonyi utalványt ígért a városvezetés.

Karácsonyi ajándékot utalvány formában először tavaly kaptak a kerületi nyugdíjasok, amikor a városvezetés úgy döntött, hogy a koronavírus miatt kockázatos lenne megtartani a szokásos élelmiszercsomag-osztást.

Kunhalmit lejárató e-mailek

A 444 azt írja: hétfőn több kerületi lakos egy Kunhalmi Ágnest lejárató e-mailt kapott, amiben két egykori képviselő lemondását is az MSZP társelnök kerületi kudarcaival indokolták. Nagy Károly és Kassai Dániel a Facebook-oldalukon jelezték, hogy

elhatárolódnak a levéltől, ami a beleegyezésük nélkül készült.

A levelet egy ismeretlen címről küldték, azonban

a hírlevélről való leiratkozás gomb a bp18.hu oldalára vitte a felhasználókat, ami a 18. kerület önkormányzatának hivatalos oldala.

A funkciót később kicserélték, és megváltozott a leiratkozást fogadó webcím. Szaniszló Sándor is csak másodkézből kapta meg a levelet. Elmondása szerint a levelet biztosan nem a DK szervezésében küldték ki. 

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
batrakhomüomakhia
2021. szeptember 22. 18:25
Brzzegromániában 4x 7x gázáremelés szolgáltatótól függően maszol.ro
aldasban es hitben elve
2021. szeptember 22. 18:11
Nohat-nohat... fejlödes ! Nem is oly reg volt idö, amikor egy fel csomag fagyasztott csirkevel vetteek meg szanalmas labtörlöiket. Ez azt jelenti, hogy nem csak megfelelö informatikusuk nincs, hanem olyan rabszolga se all rendelkezesre, aki elmenjen a pipikert?
Peppa
2021. szeptember 22. 17:02
Baszki, ezek elcsalják a saját szavazásukat. Ez a kemény, nem a Jakab Peti.
Mich
2021. szeptember 22. 16:52
Te is "etnikus" vagy? Mert magyarul nem tudsz... De azért reméled, hogy valaki MEGVESZI a szavazatodat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik