Az Alföldi Roberta nem PC, az Orbán Viktória igen

2021. szeptember 22. 13:47
Teveli Zoltán
Magyar Nemzet
A balliberális politikusok eleddig nem siettek elhatárolódni Jakab Péter megnyilvánulásától.

„Mintegy tíz éve, hogy egy emberként horkant fel a teljes balliberális közélet, mikor Alföldi Robertaként beszélt a parlamentben Novák Előd a Nemzeti Színház akkori igazgatójáról. Alföldi becsületsértési pert indított, amit meg is nyert, a Jobbik-politikusnak fizetnie kellett.

Mindez csak azért érdekes, mert hétfőn az Országgyűlésben az új, a már megváltozott Jobbik elnöke fogalmazott úgy: »a börtönben még Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória«.

A balliberális politikusok eleddig nem siettek elhatárolódni Jakab Péter megnyilvánulásától, eddig csak a Momentum adott ki egy elképesztő Facebook-posztot arról, hogy az egészről tulajdonképpen Orbán Viktor tehet. Persze a baloldaltól azért nem lehet félvállról venni az ilyen jellegű fenyegetéseket, ezzel kapcsolatban talán Czeglédy Csabának is lenne hozzáfűznivalója.

De a 444–Telex-tengely sem szentelt semmilyen elítélő félmondatot sem Jakab Péter ocsmány kirohanása kapcsán, csak semleges, leíró stílusban szőrmentén tudósítottak róla, vagy még azt sem.

Túltoltad, Péterem!
Nehogy megint eljöjjön a 133 nap, mert 134. is lesz…

Az elsőprájdos Dévényi István eltartott kisujjal úgy fogalmazott, Jakab Péter »túltolja«, a Budapest Pride viszont közleményben tiltakozott, mint ahogy néhány facebookos megmondóember, Czeglédi Zoltán vagy Hont András is elítélte a minősíthetetlen szavakat.

Ám pont a színházi emberből egyre inkább politikai szereplővé váló Alföldi Róbert az, aki csöndben maradt ez idáig. Pedig ha valakinek tiltakoznia kellene, az éppen ő, már csak az egy évtizede történtek miatt is. Amikor a legközelebbi ellenzéki videóban sivár ábrázattal arról beszél majd, hogy élhetetlen ez az ország, akkor talán erre is kitérhetne.

És majd egyszer valamelyik belpesti szellemi műhelyben elemezhetnék azt a kommunikációs csúcsteljesítményt, ahogy a »vidéki«, »tahó«, »bumfordin kezet csókoló« Orbán Viktor milyen elegánsan, a kesztyűt fel nem véve, de mégis a helyén kezelve semmisítette meg, s tette köznevetség tárgyává a Jobbik totálisan talajt veszített elnökét.”

Fotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakobinus Péter a saját vágyainak adott hangot. Vágyik rá, hogy őt erőszakolják meg végre már....
Ezért hallgat az ellenzék holdudvara( lehet, hogy nincs is olyan?)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés