„Orbán Viktória”, „Hazaárulók”... A parlamenti „viták” színvonala ennél már nem lehet lejjebb

2021. szeptember 21. 14:17

Mi momentumosok nemcsak kormányváltásra, hanem politikai kultúraváltásra is készülünk!

2021. szeptember 21. 14:17
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„»Orbán Viktória«, »Hazaárulók«, »csicskapárt«, és a sor végtelen. Sokan írjátok, mondjátok, hogy a jelenünket és jövőnket is meghatározni hivatott magyar parlament vitáit nézve szégyenkeztek a képviselőiteket látva, hallva. Hogy a parlamenti »viták« színvonala ennél már nem lehet lejjebb. Mi momentumosok nemcsak kormányváltásra, hanem politikai kultúraváltásra is készülünk! Ehhez pedig új arcokra, új lendületre, és új megoldásokra van szükség. Ez az előválasztás valódi tétje.

Határozottak vagyunk, de nem harsányak. Erősek vagyunk, de nem csak az erő nyelvén értünk. Kiállunk az érdekeinkért, de nem verjük ököllel a tárgyalóasztalt. Mi, az új arcok, ezzel a hozzáállással készülünk az új magyar parlamentbe és az új magyar kormányba.”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göby
2021. szeptember 22. 15:03
Szóval az országgyűlést, a népet képviselve, a haverokkal összeruccanva a parlamentbe, osztályterembe illő, szitkozódó, fenyegetőző, baszatáskából kiborított sörösüvegekkel teli hányásszagú erkölcstelen poénkodásaitokkal megoldjátok és reformáljátok a magyarország jövőjét és oldjátok meg azt, amit sose sikerült egyetlen országnak se a történelem folyamán ... Béke, Mindenki gazdag, senki se dolgozik, mindenki naponta 13920millió transznemet váltva ugrál a rózsaszín felhők alatt az üveghegyen túl a tuttifrutti ízű patakokon csónakázva a csokicsónakkal miközbe a galambok puncsot kakálnak a mézeskalácsház karamellablakpárkányokon (ez egy új gendersemleges házszerkezet alkatrésze, amit törvénybe kell hozni és reggelente letérdelni előtte és feláldozni rajta minden fehérkeresztényheteroférfit) ... ááá, inkább ne törd magad, maradj meg amatőr kezdő bohócnak ...
Ohel
2021. szeptember 22. 14:21
Persze Hadházyval ez biztosan sikerülni is fog. Gondolom a "névjegyét" is a kúturáltság jegyében mutogatta a parlamentben.
Ronee
2021. szeptember 22. 08:34
Az atometőmű baszatáska beszél színvonalról?? Hahhaaaa nebassz #))))
Joe1954
2021. szeptember 22. 08:10
Az emberek megosztásábak, a hatalmi gőgnek, a tömegek urcára vezénylésének komoly következményei vannak, lesznek! Ezzel is számolni kell egy politikusnak egy államférfinak különösen! Az ostoba demagóg, populizmusnak a hozadéka gyűlölet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik