Karácsony adjunktusként a dupláját kereshette annak, mint amennyit állított

2021. szeptember 21. 13:06

Az Oktatási Hivatal jelentése szerint harminckét oktató foglalkoztatását vették górcső alá a revizorok, ám csupán a főpolgármester esetében találtak szabálytalanságokat.

2021. szeptember 21. 13:06
null

„Karácsony Gergely kétszer annyit keresett adjunktusként 2008-ban, mint amennyiről a főpolgármester a múlt heti nyilatkozataiban beszélt”– tudta meg a Magyar Nemzet. A lap birtokába jutott információk egyértelműen cáfolják Karácsony Gergely szavait. Egy múlt heti fórumon Karácsony Gergely azt állította a Médiaworks Hírcentrumának kérdésére, hogy nagyjából százezer forintot keresett.

A Magyar Nemzet értesülései szerint ugyanis Karácsony Gergely adjunktusi fizetése már 2008-tól havi 218 ezer forint volt, vagyis több mint a duplája, mint amennyit a főpolgármester említett.

Egy hete megírtuk, hogy Karácsony Gergely továbbra sem ismeri el a felelősségét abban, hogy jogtalanul tanított tanársegédként és adjunktusként a Corvinus Egyetemen, ehelyett az oktatási intézményt hibáztatja.

A közelmúltban jött ki az Oktatási Hivatal jelentése, miszerint harminckét oktató foglalkoztatását vették górcső alá a revizorok, ám csupán a főpolgármester esetében találtak szabálytalanságokat: hiányzott a nyelvvizsga vagy ezzel egyenértékű államilag elismert oklevél. 

Fotó: MTI/Kovács Attila

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2021. szeptember 22. 18:05
ez a gyurcsany-fiu jol megtanulta a Fonoketol a lecket: hazudik reggel , este es ejjel is !
Gyikó István
2021. szeptember 21. 20:38
Arra azért nagyon!kiváncsi lennék,hogy az őt futtató/ futtatói között mikor,mivel következik be az,hogy elengedik a kezét!.....,mert továbbra már neki/nekik sem vállalhatófel......
Krupp Skya
2021. szeptember 21. 20:23
Karácsony egyik tanítványa mesélte, hogy Karácsony az egyik reggel felemás cipőbe ment be órát adni. Szólt neki az első sorban ülő egyetemista. -Tanár úr felemás cipőt vett fel. -A kurva életbe! Most mehetek haza lecserélni. -Ne menjen haza tanár úr, mert otthon is csak felemás van! -Tényleg!
zakar zoltán béla
2021. szeptember 21. 20:16
dr kergő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik