Legyetek bátrak szeretni és kiállni másokért!

2021. szeptember 20. 10:29

Olyan emberek mentek ki a Pride felvonulásra, akik nem akarnak félelemben élni.

2021. szeptember 20. 10:29
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„2021. szeptember 18-án Pécsett történelmet írtunk! Együtt! Olyan emberek mentek ki a Pride felvonulásra, akik nem akarnak félelemben élni és akik meg merik mutatni képmutatás nélkül, hogy mi van a szívükben. Amíg Orbán Viktor úgy idézi Ferenc pápát, hogy csupán politikai céljaira használja a neki tetsző félmondatokat, valójában nem figyel rá oda és nem hallja meg azt a prófétai kritikát, amiben a pápa kimondja, hogy a gyűlöletkeltő, emberek csoportjait ártatlanul bűnözővő degradáló politikának soha nem lehet köze a kereszténységhez.

A Mester szeretet üzenetét félelem- és gyűlöletkeltésre használó politika képmutató! Ezzel szemben a »love is love« – nem képmutató! »A család az család« – nem képmutató! Ezek a mozgalmak olyan emberekről szólnak, akik fel merik vállalni önmagukat és az érzéseiket. Az ilyen embereké lesz a jövő Magyarországa! A jövő Ti vagytok és a változás már azzal elkezdődött, hogy eljöttetek.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dicsértessék
2021. szeptember 21. 02:46
Kinek az Eucharisztikus Kongresszus, kinek a Prájd. Ritácskának az utóbbi jutott.
Kanmacska
2021. szeptember 20. 23:38
Ritus, valld már be, hogy leszbikus vagy!
Robertoo
2021. szeptember 20. 20:08
Én sem szeretnék félelemben élni, mégsem mentem ki a pride-ra. Milyen alapon sajátítja ki az emberek érzéseit ez a printelő izé? Már megint ez a lenéző, nagyképű, bábáskodó hozzáállás! Ezt a lekezelő stílust tartsa meg magának és a hozzá hasonlóknak!
Karbantartó9
2021. szeptember 20. 19:54
Magyarországn semmi félnivalója nincs annak, aki a magánügyet magánügyként kezeli! Aki politikát csinál belőle, az mind gazember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik