Szóval indul az őszi ülésszak

2021. szeptember 20. 11:14

A sok proli, kocsmai stílusban ordibáló megélhetési politikus már készül.

2021. szeptember 20. 11:14
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Szóval indul az őszi ülésszak. A sok proli, kocsmai stílusban ordibáló megélhetési politikus már készül. Készüljünk mi is, leginkább nyugtatóval, hiszen beindul a vergődés Gyurcsány kegyeiért. Tudjuk, aki hangosabban, mocskosabban ócsárol és ordibál, annak talán Feri biztosít befutó helyet. A Gyurcsány Show – sajnos – folytatódik.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2021. szeptember 21. 09:48
Hát Jákob "Proli" Péter tegnap azt hiszem csúcsot döntött.
Papamaci1957
2021. szeptember 20. 17:03
Nem tudom miért válaszolgattok ennek az alcsúti parasztnak. Válasz nélkül kell hagyni, előbb utóbb megunja, és hazamegy.
MayorAnna
2021. szeptember 20. 16:52
Nem elegáns a szaré'hugyé' bérelt Várbéli lakásból ez a prolizás. Még 'lumpen' nélkül sem - amihöz már szoktatva van a nagyérdemű. Gábor György, a Gyurcsány-show egyik csillaga meg hiába várja a méltó választ Fidesz ellenes és antimagyar kirohanásaira...
galancza
2021. szeptember 20. 13:16
Zsolti! A prolizást meg kurvára ideje lenne befejezni.Még akkor is, hogy tudom nem a tisztességes munkásokra érted, de sajnos ezt sok ingadozó szavazó nem érti. És a ballik nácizását is kurvára be kéne fejeznetek, mert ez sem hoz szavazatot.Sőt!.....Pláne hogy soha az életben jakobinus petya, listázó marci, zazri, zakkant k. dani, szerencsi b.laca, stb nem volt náci sz.csaneszhoz hasonlóan.........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik