A Momentum biztos abban, hogy feljelentést tesznek még a héten az előválasztást ért állítólagos hackertámadás miatt

2021. szeptember 20. 21:48

Még ezen a héten feljelentést tesznek az ellenzéki pártok ismeretlen tettes ellen az előválasztást ért, feltehetőleg Kínából indult támadás miatt.

2021. szeptember 20. 21:48
null

Bedő Dávid, a Momentum politikusa tájékoztatta a Magyar Hangot arról, hogy az ellenzék a héten feljelentést fog tenni a rendőrségen ismeretlen tettes ellen az előválasztást ért Kínai hackertámadás miatt. A politikus elmondta, hogy az elmúlt két nap folyamán tüzetesen megvizsgálták a rendszert és arra jutottak, hogy a technikai problémát külső támadás okozta ami Kínából indult.

Mint ahogy a Mandiner is megírta, 18-án szombaton összeomlott az előválasztás informatikai rendszere. Azóta kiderült, hogy bár előzetesen azt ígérték, hogy hétfőtől már újra lehet rendesen szavazni, de hétfő reggel sem volt még elérhető az informatikai rendszer.

Nyitókép: pixabay

Kapcsolódó cikkek

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nori70
2021. szeptember 21. 11:00
Helyes!
ThunderDan
2021. szeptember 21. 10:49
Ja, és megbeszélhetnék a szövetséges párt elnökével is: !!!!Hoppá, meglepő fordulat: miután hibáztatták már Orbánt, a tömeget és a kínaiakat is, Tóth Bertalan MSZP társelnök elkotyogta az ATV-ben, hogy valójában házon belülről hekkelte meg valaki az előválasztásnak nevezett adatgyűjtési kampányakció informatikai rendszerét. Magyarul: belső szabotázs történt! Erre már Rónai Egon is csak annyit tudott mondani, hogy ez még durvább, mint az eddigi verziók... Hoppácska!
Shaman 1.1
2021. szeptember 21. 10:26
A szőrös érzi a vesztét. Már csak kapkodnak mint Bernát a ménkű után. Belőlük semmi nem lesz!
ThunderDan
2021. szeptember 21. 09:28
Jó lenne, ha akár csak párton belül egyeztetnék, hogy akkor most gonosz orbáni-putyini-kínai hekkertámadás, vagy sima bénázás... ... mert hogy Donáth Anna a facebook posztjában elnézést kért (hoppá!) a leállásért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik