Élni tudni kell!

2021. augusztus 05. 10:00

Szijjártó Péter balatoni nyaralója mellett található az ország legpazarabb panorámájával rendelkező focipályája.

2021. augusztus 05. 10:00
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Miközben a miniszter az egyhektáros dácsán focizgatva piheni ki a mocskos hazudozások, hecckampányok és sokmilliárdos lopások fáradalmait, egyszerre gyönyörködhet a Balatonban, Szigligetben és a Badacsonyban. Élni tudni kell!

Mikor ezt mondták nekem, nem is akartam elhinni, ezért amikor arra jártam, megnéztem. Örömmel jelentem, épül-szépül az ország Balatonedericsen is! Ahhoz képest, amit korábban az Index ott látott teljesen fel van újítva a nyaraló.

Akkor Szijjártó azt mondta, hogy a telken csak egy pár négyzetméteres műanyag medence van, néhány centi vízzel. Azóta ezt is orvosolták, már van fedett úszómedence is. (Legalább nem vízilabdapálya, egyelőre!)

Szijjártónak persze nem ez a legnagyobb bűne (hanem sok minden más, például a kínai vakcinák és lélegeztetőgépek ügye), és ha a hajóútjait más fizeti, akkor félre is tehetett ennyi pénzt tíz év alatt. A vasútépítésen meggazdagodott szülők segítségével is épülhetett a nyaraló, de abban az országban, ahol 750 ezer magyar nem tud soha nyaralni menni, talán jobb lett volna ezt a focipályát hanyagolni.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. augusztus 09. 10:21
Azért egy önkormányzati tulajdont mint Szíjjártó sajátját bemutatni. https://youtu.be/tJ10no_dgT8
Pozitív
2021. augusztus 06. 07:54
Jesszus hadházy! Te mekkora egy büdös bunkó irigy leszakadt farzseb proli disznó vagy! Beteg az agyad,az biztos! Adj be egy lószérumot magadnak,hátha segít!
kishegyi
2021. augusztus 06. 04:33
Igazi aljadék ez a Hadházy. De akkor a Cseh meg a Tüttő ügye azért betalált, ugye, "nemtudomhonnanlett nagyobbházadésmiből repkedsz" kis csótány szarházi?
SandorL
2021. augusztus 06. 02:54
Idoben es terben - a kornyeken - Magyarorszagnak van a legjobb kulugyminisztere. Nem a toparton, joval messzebb van egy telke. A kulugyminiszterunknek. Hadhazy te egy tehetsegtelen sunyi senki vagy. Nem leszel rajta a dkas listan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik