Szabó Tímea: Ezek betegek

2021. augusztus 02. 12:46

A politikus a vadászkiállítást és a Velencei-tó megmentését veti össze.

2021. augusztus 02. 12:46
null

„A kormány szerint nincs 40 milliárd forint megmenteni a Velencei-tavat, de Semjén vadászkiállítására van 70 milliárd. Betegek.

– írja a Párbeszéd alelnöke a Facebookon.

Kép forrása: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. szeptember 18. 05:32
Szabó Tímea korunk Adolf Hitlerje, már várom a Mein Kampfját. Beszélő partnere a Majmok bolygójának főszereplője, a kezén mutatja hogy hány kiló banán az együttműködés ára.
Kekec54
2021. augusztus 03. 19:36
Ez nő beteg, vagy egy szemét rohadék! Óbudán választották meg az egysejtüek képviselőnek, de az itteni dolgokkal nem foglalkozik, csak Orbánozik és a kormányt bírálja. A Laborc utcai nyári gyerektáborral miért nem foglalkozik? Nincs a medencékben víz, a gyrekek a betonon "sülnek" meg. A Római-parton a dagadtKissel nyitottak egy kamu szabadstrandot, 2 kilométerrel feljebb, Békásmegyeren pedig tisztítatlanil ömlik be a Dunába a szennyvíz! Fenáll a fertőzesveszély, ezek zöldnek, könynyezetkímélőknek hszudják magukat!! Remélem feljelentik őket!
Sincero
2021. augusztus 03. 15:55
Ha ő mondja, akkor jó betegnek lenni.
Ferry63
2021. augusztus 03. 09:10
Te szakadék Már megint kiböfögtél valami marhaságot, hogy szerpelj!! Érdekes minden héten valamelyik barom Gyurcsány rabszolga , bejelent valami irgalmatlan marhaságot! Mint az iskolában, hetente , sorra kerülnek a leckét felmondani! Ami a szomorú , Hogy legalább egy valami az ország ,jólétéröl szólt volna, azt mondom , igen ,ez már valami!! De csak a baromság , hazugság, hatalomvágy, látszik!! Sorolhatnám a barom társaid , meg a Te megnyílvánulásaidat, de nem teszem, mert annyira nevetségesek ,felháborítóak,szánalmasak ,hogy csak nevet rajtatok az ember! Feró,.lehet ilyenkor élvez el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik