Hogy van mersze ilyen hülyeségeket beszélni Deutsch Tamásnak?

2021. július 31. 15:53

Félre ne értsenek! Ha Cseh Katalin csalt, akkor jogos az eljárás.

2021. július 31. 15:53
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Deutsch Tamás arról beszél, hogy majd feljelenti Cseh Katalint az OLAF-nál, amely az uniós pénzek felhasználását ellenőrzi, mert szerinte Cseh Katalin csalt. Bizonyítékok bemutatásával nem terhelt senkit.

Nem értem! Mindezt pirulás nélkül volt képes elmondani.

Nem értem! Arról az OLAF-ról beszél, amelyikről eddig csak azt hallottuk tőle és tőlük, hogy rosszindulatú, inkompetens, kettős mércével mér, amikor felfedi a Tiborc-féle közvilágítási »bizniszeket«.

Nem értem! Hogy van mersze ilyen hülyeségeket beszélni D.T-nek, miközben az OLAF jelentése szerint Magyarország - a Magyar Kormány - kapta a legtöbb büntetést az uniós pénzekkel történt csalások miatt, 2016 és 2020 között.

Az uniós átlag ebben az időszakban 0,29 százalék volt, aminek a magyar adat több mint a 7,5-szerese.

Félre ne értsenek! Ha Cseh Katalin csalt, akkor jogos az eljárás, de ha csak duma, akkor kicsit szerényebben kellene D.T-nek véleményt nyilvánítania azzal a piszkos háttérrel.

Ja! Amúgy azt sem értem, hogy a Fidesz nyilatkozata szerint »Magyarország Kormánya 2010 óta zéró toleranciát alkalmaz a korrupciós ügyekben«. És e mondat közben sem röhögik el magukat…”

Nyitókép: MTI / Földi Imre

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. augusztus 02. 13:42
Hogy van mersze ennek a komcsilibsi zsirpacninak megjelenni?
Vakfolt
2021. augusztus 02. 08:53
"Arról az OLAF-ról beszél, amelyikről eddig csak azt hallottuk tőle és tőlük, hogy rosszindulatú, inkompetens, kettős mércével mér" Már önmagában az, hogy Cseh cégei nincsenek a jelentésben az kettős mérce.
retsag
2021. augusztus 02. 07:06
Azt valahogy kifelejti a zsírdisznó, hogy a büntetések nagy részét a négyes metró miatt kaptuk, az meg ugye az ő kutyájuk kölke volt...
de.miért
2021. augusztus 01. 22:51
Valaki megjegyezet, hogy Jusztnak milyen iskolái vannak és a véleményét kifogásolta. Szerintem itt senkinek nem ismert az iskolai végzetsége és a pártállása. Nem hiszem, hogy a vélelemény nyilvánitásnak ehhez szükség lenne. Elég, hogy regiszráltam egy vagy frankó nével vagy nem és innen a tacsvonalról már jogosult is lettem bekiabálni, hogy szemüveget a bírónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik