Von der Leyen Asszony szerint az EU legfőbb problémája a magyar gyermekvédelmi törvény

2021. július 30. 20:23

Mindeközben a tálibok megállíthatatlanul terjeszkednek Afganisztánban

2021. július 30. 20:23
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Dacára, hogy Von der Leyen Asszony szerint az EU legfőbb problémája a magyar gyermekvédelmi törvény, nem feledkezhetünk meg arról, hogy az Európára nehezedő migrációs nyomás folyamatosan fokozódik.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy az európai migrációs politika csődöt mondott, ha megnézzük a francia, német vagy dán történéseket. Mindeközben a tálibok megállíthatatlanul terjeszkednek Afganisztánban, ami a menekültek tömegeit készteti arra, hogy kontinensünk felé vegyék az irányt.

A Kávészünet Kötterrel holnapi adásában Halkó Petrával, a Századvég vezető elemzőjével beszélgetünk.

Tartsatok velünk!”

Fotó: Híradó.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. július 31. 14:51
Ha tényleg az EU-nak a Magyar Törvény a legnagyobb peoblémája, akkor a vírus tarolni fog Európában, és az EURÓ fél éven belül 130%-osra fog eladósodni a GDP-hez képest!... /bár lehet, hogy akkor is a Magyar Törvény lesz az EU-nak a legnagyobb problémája... Mint Németországnak sem probléma hogy több mint 160 személy halt meg az árvizben.... ha nem a Magyar Pedofiltörvény a legnagyobb baja.../
öszödibeszéd
2021. július 31. 09:25
És miközben az esti köztévés agitprop műsorban ment a parttalan és gyerekes Orbán-gúnyolás, addig sorsukra hagyott ezrek küzdöttek az életükért és otthonaikért az ország nyugati peremén az árvízben. Százak számára fatális kimetellel.
Lauder Stenonis..
2021. július 31. 00:41
Nincs más hátra, mint be kell vetni a honvedséget a tálibok ellen. Majd Gazsi vezeti rohamra a csapatainkat a talibán ellen.
táltos
2021. július 30. 23:45
Ja és még vmi:"A pszichológus bízik benne, hogy az incidens után bevonják majd a szülőket is a szexuális felvilágosító órák felépítésébe."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik