Fekete-Győr reagált a 12 százalékos támogatottságra: Lépésről lépésre haladunk

2021. július 29. 12:30
A Momentum elnökének célja, hogy bejusson az ellenzéki előválasztás második fordulójába.

Lapunk is beszámolt a Závecz legutóbbi, az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekről szóló kutatásáról, amelyből kiderül: három politikusnak van komoly esélye az előválasztás megnyerésére. Az adatfelvétel időpontjában a támogatottságok alapján Jakab Péter (28%) vezet, mögötte szorosan Dobrev Klára (27%), tőlük kissé lemaradva Karácsony Gergelynek (24%). Tizenkét százalékot kapna Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, míg a további két jelölt választottsága a vizsgált rétegben 5 százalék alatti.

A 12 százalékos eredményre így reagált a Momentum elnöke a közösségi oldalán: „lépésről lépésre haladunk: a Závecz legújabb felmérése szerint a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként az előválasztáson részt vevők 12%-a támogatna. Ez az eredmény is azt mutatja: még egyáltalán nincs lejátszva az előválasztás, a következő célunk pedig az, hogy bejussunk a második fordulóba”.

Hozzátette: „a Momentum Mozgalom a garancia a korrupció elleni határozott fellépésre – nem véletlenül támogatjuk egyedüli pártként Hadházy Ákost Zuglóban. Támogassátok a Momentum jelöltjeit és engem az előválasztás első fordulójában, hogy egy tisztességes Magyarországot építhessünk 2022 után!

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Momentumnak már csak a csontja van, az meg a kutyáknak való.
Gyurcsány elrendezte a sorsukat. Még az is lehet, hogy a CsK ügy mögött is Gyurcsányék állnak, mint titkos súgók.

Egy lépés előre, két lépés hátra
PÁRTUNK VÁLSÁGA 1904
SZERZŐ
Vlagyimir Iljics Lenin

Érdeklődöm. CsK már kapott megbízást az Eiffel-torony eladására?

Ingyen adom. Lehet uniós pályázatra beadni. ;-)

A tapasztalat azt mutatja, hogy a zsíros kenyér mindig a zsíros felével esik le a földre. Ahogy az is: a macska mindig talpra érkezik. Ebből következik, ha a macska hátára zsíros felével felfelé rákötözöl egy zsíros kenyeret, akkor az a paradoxon áll elő, a hogy a macska nem fog leesni hanem lebeg, így kész az antigravitációs hajtómű.

68 millát ez is megér, ha Vácon nyújtják be.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés