Elmarad Risztov Éva kiállása a nem-heteroszexuálisok mellett

2021. július 27. 10:52

Homonnay Gergely
Facebook
Pedig nem szabad csendben maradni, ha szenvedést látunk.

„Azt gondolom, hogy amikor az ember kilép a nyilvánosság elé, és közszereplő lesz, legyen olimpikon, vagy bármilyen véleményformáló személyiség, akkor nemcsak az életének egy-egy apró  darabját adja, hanem magát. Persze nem kell az embernek közprédának lenni, és nem kell és nem is szabad mindent megmutatnia az életéből, de vannak dolgok, amiket nem lehet eltitkolni. Azt is gondolom, hogy amikor az ember véleményformáló erő lesz, mert emberfeletti teljesítménnyel, szorgalommal egy olimpián aranyat szerez, és ezzel bekerül a nemzeti identitásunkat megkonstruálók közé egy panteonba, onnantól óriási felelősségel tartozik a sajátjai iránt, akiknek lassan a létét fenyegeti az a gyűlölet, amit a kormány politikusai gerjesztenek.

Nem szabad teret adni még nagyobb gyűlöletnek, és hiszem, hogy egy társadalmat az egymás iránt érzett felelősség éltet, és működtet. Nem szabad csendben maradni, ha szenvedést látunk. »A csend mindig az elnyomót ösztönzi«. Nagyon sajnálom, ha elmarad Risztov Éva kiállása a nem-heteroszexuálisok mellett, de ünnepelni fogom, ha ezt most megteszi. Én megtettem, ami a dolgom, a továbbiakban nem tisztem őt a témával zaklatni. A lelkiismeretével mindenkinek magának  kell elszámolnia. A fotón Gus Kenworthy és Matt Wilkas csókja 2014-ből Kenworthy aranya után Szocsiból élő adásban. Homoszexuálisnak lenni pedig nem szégyen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó, akkor én sem maradok csendben, amikor látom, hogy mennyi szenvedést okozol a cicádnak. Ugyanis a brit rövidszőrű csíkos cicák nem szeretik, ha ölbe veszik őket, pláne nem, ha a fülüket rágja egy nagyon hülye, mint te.

Vajon Hrisztov Éva felhatalmazta ezt a Homonnayt, hogy a legelsőbb magánügyeiről elmélkedjen nyilvánosan?
Azt gondolom, hogy nem.
Szerencse, hogy nem velem tette ezt a hülyéje, mert jogi és nem jogi eszközöket is igénybe vennék.

Eddig azt hittem a proletár diktatúra minden diktatúrák legalja. Pedig nem. A buzik diktatúrája az.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés